6 thoughts on “Tulossa: Tuomas Malinen vs. Sanna Marin

 1. Ei ole mitään ”uuden sukupolven” Eurostoliittoa. Samaa paskaa eri väreissä. Sanna Marin on maanpetturi joka on tuhoamassa Suomen valkoisen kansan ja valkoiset suomalaiset perheet.

 2. Sanna joutuu juuri ennen ottelua korona-karanteeniin (taas) ja nettikin pätkii niin ettei tapaamista voida järjestää.

 3. Olli rehn on poliitikko eikä tajua taloudesta mitään sama koskee sanna mariinia. Tuomas Malinen puhuu paljon asiaa mutta ei sanaakaan maahanmuuton tuhoisasta vaikutuksesta Suomelle ja EUlle. Britit lähti pois EUsta lähinnä maahanmuuton takia kun puolalaiset vei brittien työt Briteissä.

  Velkaa ei voi loputtomasti väistellä ottamalla liikaa velkaa. Usa on tehnyt niin mutta jenkeillä on eurooppaan verrattuna etuna us dollarin reservivaluutta asema. Vasemmiston mukaan velalla ei ole väliä eikä sitä pidä maksaa pois. Mitäs sitten kun Suomella on niin paljon velkaa ettei enään saadakkaan 20 miljadia lisää velkaa? Mitäs sitten tehdään?

  Tuomas Malinen, GNS Economicsin Toimitusjohtaja | Paluu markkaan #90
  https://www.youtube.com/watch?v=LhpOBTdvdQ4

 4. Äärioikeistoliikket yrittävät uskotella älyttömiä, että korona olisi huijausta, että Trump olisi täysjärkinen, että poliisi olisi teloittanut väkivaltaisessa valtauksessa olleen naisen, että qanon salaliittoteoriat olisivat totta jne jne. Marko, olen hyvin huolissani että yrität saada aikaan näillä teorioilla jokinasteisen kansannousun, olen myös huolissani että niin moni uskoo näitä sinun ja samanmielisten huuhaa juttuja. Huolissani olen myös siitä että pilkkaat törkeääkin törkeämmin hyvin monille pyhää islam uskontoa heittelemällä jopa vaalimainoksissasi koraania, minkä hulluuksissasi teit jo mielenilmaus tilaisuudessasi narikkan torilla? Etkö itse tajua tai huomaa että toimissasi ei ole mitään järkeä etkä ikinä näillä näkemyksilläsi tule pääsemään mihinkään, korkeintaan käräjille tai mielisairaalaan? Pidät koronarokotteita myrkkypiikkeinä, jos olet suomalaissyntyinen ja käynyt mahdollisesti armeijan, olet saanut ”myrkkypiikkejä” jo vauvana ja armeijassa sekä matkustaessasi tiettyihin maihin. Kaiken takana on tarkoitus luoda sinua uskoviin mielikuva huijaamisista, ainoa huijari mielipiteineen oletkin sinä itse?

  1. USA:n vaalivilpistä on paljon todisteita, joista valtamedia ei hiisku sanaakaan. Hiiskuisi, jos olisi rehellinen ja puolueeton. Lisäksi demokraattikommunistit ovat kieltäytyneet kaikista jälkiselvityksistä mikä osoittaa vain sen, että huijasivat, koska jäisivät kiinni, jos asiaa pengottaisiin.

   Ihmetyttää myös valtavalemedian hiljaisuus USA:n väkivaltaisista BLM ja Antifa mielenosoituksista, joissa ammuttiin lukuisia syyttömiä sivullisia, vain siksi, että olivat valkoisia – ja tällaista siis puolustat – mikä siinä on parempaa?

   !slam voi olla pyhä joo monelle henkilölle, mutta etkö todellakaan puusilmä näe kuinka alkukantainen ja teennäinen säännöskokoelma tuo uskonto on. Ihan sama, että rupeisi palvomaan Aku Ankkaa ja sitä pitäisi sitten muiden kunnioittaa yli kaiken.

   Olet kirjoituksestasi päätellen ihan hemmetin sokea ja tyhmä, kenties mielenvikainenkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*