Marco de Wit 10 tammikuun, 2021

 

Laiton Lehti kertoi kuinka Twitter poisti presidentti Trumpin tilin.

 

 

 

Tämän seurauksena moni konservatiivi on siirtynyt Gabiin tai Parleriin.

 

Niinpä sitten Google poisti Parlerin appin palvelustaan, jotta ihmiset eivät voisi ladata sitä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Onneksi voit ladata Parlerin myös tästä linkistä:

 

 

kuvassa linkki palveluun

 

 

 

11 thoughts on “Google sensuroi nyt Parleriakin

 1. On erittäin tärkeää että kansallismieliset ihmiset poistuu youtubesta ja twitteristä ja muista suvakkien alustoista kuten facebookista ja siirtyy käyttämään sananvapautta arvostavia konservatiivisia alustoja, koska juuri nyt elämme aikaa joilloin länsimaat ovat menossa uskonnottomaan vasemmisto dystopiaan. Suomen Kokoomuskin on täysin ääri vasemmistolainen ilmastonmuuton hillulipuolue nykyään.

 2. Tätä minä aina ihmettelen. Ihmiset kitisee milloin mistäkin bannista ja siitä että viestejä katoaa sekä siitä että kokonaisia viesti/keskustelu alustoja katoaa. Höh, tekisisitte jotain asioiden korjaamiseksi ettekä aina vaan uhriutuisi.

  On olemassa sellainen keskustelu forumin kuin My Little Forum. Se vaatii LAMP:in tai WAMP:in alleen. Muutamien megojen softa ja todella pieni pitkäaikaiselta kooltaankin, se kun tekee periaatteessa topikeista www-sivuja. Siis silkkaa tekstiä. Kuvia voi laittaa mutta niille voi määrätä koon. Sitten tarvitaan vai intenet yhteys. 10Mb/s riittää hyvin, mutta 4G reititin mainosti. Ja pyörii työasemassa jossa on 4GB rammia, 16GB on extrahyvä. Mutta 32GB:kin saa olla.

  Ai niin, tästä ei saa niitä mukavia mainosrahoja, mutta ei se mitään maksakkaan. Mutta sieltä voi saada paljon anonyymivinkkejä ja tarinoita joita ei muuten uskalleta edes kertoa.

 3. Gab on paljon yksinkertaisempi ja ihan twitterin kaltainen jota pääsee helposti selaamaan puhelimella tai koneella ilman mitään sovelluksia.

 4. Se viedään nyt loppuun. Infosota ja konservatiivit halutaan nyt tukahduttaa kokonaan verkosta samaan tyyliin kun Erdogan teki Turkissa kaikelle oppositiotoiminnalle vallankaappausyristyksen jälkeen fyysisesti.

 5. Index Librorum Prohibitorum
  Tällaisen kategorisen sensuroinnin kääntöpuoli on, että jonkun pitää tietää mikä on kiellettyä ja tuosta kiellettyjen sivustojen luettelosta itsestään tulee hyödyllinen hakemisto kielletyistä sivuista kiinnostuneille.

  Hallittu manipulointi
  Niinpä kielletystä kiinnostuneille varta vasten tehdään sivustoja, jotka kielletään, mutta todellinen luettelo pidetään salassa. Näin kielletystä kiinnostuneiden resurssit ohjataan pois “todella kielletyistä” aiheista.
  – Silti ongelma, että jonkun pitää tietää, mikä on kiellettyä, ei ole poistunut.

  Vain sallittu tieto
  Käänteinen versio kiellettyjen sivujen menetelmälle on laatia sallittujen sivujen luettelo. Se tarkoittaa, että sivuston ylläpitäminen vaatii virallisen luvan ja niiden lukeminen “nettipassin”.resurssit ohjataan pois “todella kielletyistä” aiheista.
  – Tässä ongelmana ovat “kansan viholliset” eli henkilöt, jotka puhuvat ilman lupaa tai käyttävät muita julkaisukanavia kuin mitä valtio on sallinut. (Myös ihmisten keskinäinen kommunikointi pitää saada tapahtumaan kännykän välityksellä, koska silloin valtio pystyy tarkistamaan mitä on sanottu.)
  – Kun salapuhujia aletaan pidättämään, niin siitäkin leviää tieto kansan keskuuteen. Pidätykset on siis tehtävä salaa eikä asiaa voida käsitellä julkisessa tuomioistuimessa. Henkilö vaan katoaa, musta auto kävi yöllä pihassa, ja tällaisen katoamisen perään kyseleminen on rangaistavaa. (Valtion toiminnan kyseenalaistaminen.)

  Edellä lausuttu huomion ottaen valtio ei voi määritellä laissa tai hallintopäätöksessä sitä mikä on vihapuhetta. Lain pitää olla epämääräinen ja tuomioiden todellisten perustelujen on oltava salaisia. (Tai muuten tuomari itse joutuu epäsuosioon.) — Jotta muotoseikat täyttyisivät, tuomiot kuitenkin perustellaan jotenkin.

  1. Parler on tehnyt sen alokasmaisen virheen ettei sillä ole omia palvelimia vaan se on bigtechin sylissä ja nyt palvelinisäntä Amazon voi sammuttaa siltä valot.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*