Free speech 10 tammikuun, 2021

 

Kautta historian naiset ovat olleet seksuaalisia portinvartijoita.

 

Kirjaimellisesti eli siis sekä fyysisesti että moraalisesti.

 

Viime aikoina feminismi on kuitenkin saanut naiset yhä avoimemmaksi kaikilla tavoilla.

 

Nykyään edes sadomasokismia ei enää pidetä perversiona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Naiset yhä pervompia?

 1. Mikä on mennyt moniin naisiin? Naiset ovat aiemmin olleet kaikkein kovimpia kristittyjä ja pitäneet henkisen mädätyksen ja rappion, sekä perseilevät miehet ja naiset kurissa.

  Kyse ei ole mistään muutamasta naisesta. Vaan hyvin nopeasti lähes kaikki naiset ovat alkaneet hyväksymään sadomasokismin, ryhmäseksin ja homosaatio!

  Onneksi pieni osa naisista ei edelleenkään hyväksy henkistä rappiota. Sekä naisille, että miehille pitää tehdä selväksi, että mädätys saa loppua! Naiset pistäkää mädättävät pervoilijanaiset kuriin! Miesten pitää vastaavasti pistää heikot miehet kuriin!

 2. Kunnon miesten pitää olla tarkempia minkälaisen naisen ottavat vaimokseen! Suomessa on jo aivan liikaa henkistä mätää ja se saa nyt loppua!

  Jos annat homosaatiolle ja transu säätiölle jne. pikkusormen, niin homojen ja transujen etujärjestöt vievät koko sielusi. Ei varmaan olisi kannattanut marssia homojen ja transujen paraateissa vaatimassa lisää oikeuksia? Tässä on lopputulos.

 3. Ajattelin kilttinä miehenä, että no ehkä puolet naisista alkaa olla mätäpätiä, mutta mitä vielä. Vastaavasti myöskin vain pieni osa miehistä on oikeita kunnon miehiä!

 4. Kun muistelen omaa elämääni aina tuonna -80 luvun alkupuolelle saakka, niin naiset ovat aina olleet samanlaisia. Ei siveyden sipuleita olekkaan. Nekin jotka olin kuvitellut kilteiksi naaapuritytöiksi, paljastuvat todellisiksi seksipedoiksi. Mutta olivat kilttejä kun olivat saaneet kyllikseen.

  Iän myötä aiemmat kokemukset eivät ole tuntuneet miltään ja vanhetessaan naiset haluavat aina vaan suurempia ja suurempia kokeumksia. Esim. esimiesasemassa olevia saa alistaa niin että välillä tekee pahaa. Mutta suurin osa vain nauttii. Ei ehkä itse tilanteesta, mutta sen jälkeisestä olotilasta.

  Sanoisin että nykyään naiset uskaltavat kertoa avoimemmin mitä haluavat ja mitä eivät pidä vastemielisenä. Aika on tämän suhteen muuttunut kun televisosta tulee koko ajan pehmopornoa. Sen seurauksena nuoret tytöt aloittavat seksielämän aiempaa nuorempina ja ilman tunnesiteitä kumppaniin. Kun vastaan tulee joku niin siitä vaan. Amerikkalainen ”Heti pitää panna koska voi olla ettei ko. yihmistä koskaan enää tapaa” on rantautunut Suomeen.

  Mutta asiaan… Ei naisista ole tullut sen pervompia. Nyt ne vaan uskaltavat sanoa halunsa ääneen.

 5. Niin siis kaavion mukaan naiset ovat tulleet siveellisimmiksi eli päinvastoin

  Vihreällä 2017 ja Punaisella 2015. ”Considers act to be perverse or sick” eli pitää kyseistä juttua pervona ja prosenteissa kuinka moni vastaajista

Comments are closed.