5 thoughts on “Laittomat Uutiset: U$raelin koronapsykoosi

  1. Kansallismielisten keskuudessa voi olla joitain linjaeroja, mutta SKE-sabotäärit eivät ole kansallismielisiä. He ovat vihollisiamme ja kansansa pettureita. SKE:n radikaalit aitokansallismieliset ovat kansallismielisiä, kuten myös kansallissosialistit, vaikka linjoissa on joitain eroja. Molemmat taistelevat kuitenkin oman geneettisen kansansa, oman verensä etujen ja säilymisen puolesta.

  2. Ehkä David Duke ajattelee hieman kuin Kevin Macdonald. Eri kansat ajattelevat hyvin eri lailla ja heillä on erilaiset geneettiset intressit. Kyse ei ole pelkästään eliitistä, vaan siitä minkälaisia ihmisiä maahan tulee.

  3. Kun vapautemme ja oikeutemme aiotaan riistää ja meidät yritetään nyt eliminoimaan olemasta, Jumalalle uskolliset löytävät aina jonkin keinon ja eivät luovuta, vaan taistelevat ikuisesti. Tämä on pyhää sotaa pettureita vastaan. Ikuista sotaa.

  4. Ehkä jonkun kannattaisi mennä kotimaahansa ja poistua takavasemmalle hyvän sään aikana. Eliittipankkiirit pelaavat all-in ja jälki ei joka tapauksessa tule olemaan kaunista. Valkoiset yritetään eliminoida ja hävittää totaalisesti. Joko matuilla tai myrkkypiikeillä. Oletko suomalainen mies pelkuri vai kunnon mies?

  5. Amerikkalaiset ovat täysin hyödytön, rikollinen, valehteleva, varasteleva ja muista loisiva rosvokansa. Heidän nykyinen asemansa perustuu käytännössä täysin muista loisimiselle ja muilta varastamiselle. Heille käy kuten muinaiselle lähi-idälle kun he eivät voi enää loisia muista, jolloin koko Yhdysvallat romahtaa historiaan. Itse he eivät ole koskaan saaneet mitään hyödyllistä aikaiseksi. Pelkkää tuhoa ja vahinkoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*