Marco de Wit 12 tammikuun, 2021

 

Twitter on nyt sitten lähtenyt täysin samalle hypersensuroivalle linjalle kuin mitä juutalaisen ADL:n käytännössä johtamat Facebook, Google ja Youtube.

 

Twitter jopa poisti Trumpin koko tilin!

 

 

 

Yksi kansallismielinen yritys on tästä melkein onnessaan.

 

Nimittäin Twitterin kilpailija Gab, joka on jo vuosia ollut toisinajattelijoiden turvasatama.

 

Se on jo vuosien ajan varoittanut konservatiiveja siitä, että teknojätit tulevat sensuroimaan kaiken toisinajattelijoiden.

 

 

Gabilla on vain seitsemän vakituista työntekijää ja vain muutama suurempi rahoittaja, mutta se on itse pystynyt luomaan laajan sensuurilta turvassa olevan infrastruktuurin ja monenlaisia palveluita.

 

 

Gab on nyt myös kokenut todellisen asiakasryntäyksen ja on joutunut hankkimaan uusia palvelimia.

 

 

Gabin perustaja Andrew Torba kertoo, etteivät teknojätit pysty enää sensuroimaan Gabia.

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Sensuroijat eivät pysty pysäyttämään Gabia!

  1. Yksi vаinоtuimmistа nеttipеrsооnistа оn Andrеw Anglin. Häntä vаstааn tаistеltiin pаinоstаmаllа vаltiоitа kiеltämään mааtunnuksеn käyttö.
    – Dаily Stоrmеr

  2. Tämä on se murroskohta jossa sananvapauden puolustajat siirtyvät omaan verkostoonsa ja sensuurin kannattajat jäävät valtasomeen. Gab on ainoa joka tähän hetkeen oli valmis ja se valaisee nyt tietä kohti vapauden tulevaisuutta.

  3. Antifa syöttää p💩skaa 🐸Gab-sivustolle saaden sen 🐢hidastumaan käyttökelvottomaksi. BitChute on hyvä esimerkki nurkanvaltauksesta jossa äärivasemmisto näyttää voimansa monopolisoimalla sivustolla olevan aineiston.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*