Marco de Wit 12 tammikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Hallitseva eliitti pystyy kiristämään talouselämän, politiikan ja tieteen kärkinimiä Israelin pyörittämillä pedofiiliringeillä.

 

Monet uskoivat Trumpin saavan pedofiilit kiikkiin.

 

Jotkut uskovat vieläkin, mutta ei nyt hyvältä näytä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Päivän video: Lolita Express

 1. Korkeisiin virkoihin EU:ssa on täysin mahdotonta päästä, jos ei etukäteen luovuta itsestään raskauttavia todisteita noille valitsijoille, jotka itsekin ovat päässeet virkaansa samalla tavalla.

  Tällä tavalla edustajamme eivät edusta kenenkään muun kuin kiristäjänsä etuja. — Hetkinen. Eihän EU edes väitä edustavansa kansaa. Päättäjien valintaprosessi on sellainen, että kansa ei vahingossakaan pääse vaikuttamaan henkilövalintoihin.
  – EU:n hallintomalli on esimerkkinä, jonka mukaan on tarkoitus muodostaa maailmanhallitus.

  Ukrainassa on isoja lapsikasvattamoja, joissa ulkomaisia päämiehiä juoksutetaan toinen toisensa jälkeen. Nämä seksileikit videoidaan tulevia kiristysoperaatioita varten.
  – Aivan korkeimmalla poliittisella tasolla lapsikauppiailla on toimitukset suoraan kotiin.
  – Samoin jätehuoltokin; se hoidetaan hygieenisesti jälkiä, todisteita ja todistajia jälkeen jättämättä.

  Tähän kurjaan tilanteeseen ja itseään ruokkivaan kierteeseen on olemassa ulospääsy: kiristämisen laillistaminen. Se että kiristäminen kielletään kansalaisilta mutta sallitaan “kansallisen turvallisuuden” nimissä tietyille tahoille, vain tekee kiristämisestä erittäin kannattavan bisneksen. Varsinkin, kun kiristettävän ei tarvitse maksaa lunnaita omista rahoistaan.
  – Defending the Blackmailer — Miksi laillisesta toiminnasta, vaikenemisesta sananvapauden tarkoittamassa mielessä, rangaistaan kansalaisia, mutta ei isoja kihoja?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*