Marco de Wit 12 tammikuun, 2021

 

 

Yleisesti tiedetään, että nuoret aloittavat seksin yhä nuorempana.

 

Mutta kuinka paljon?

 

Asiasta on ihan oikeata tutkimustietoa. Järkyttävää sellaista.

 

Ennen vanhaan pojat aloittivat seksin ennen tyttöjä, mutta nyt tilanne on kääntynyt toisin päin. Eikä siinä kaikki. Tytöillä seksin aloitusikä vain laskee samalla kun pojilla se on alkanut nousta.

 

Kannattaa muistaa, että jos seksin keskimääräinen aloitusikä on alle 17-vuotta, niin hyvin suuri osa tytöistä harrastaa seksiä jo alle 14-vuotiaana. Tosin tähän nykyään feministiset opettajat jopa kannustavat.

 

 

 

 

5 thoughts on “Tytöt harrastavat seksiä yhä nuorempana

  1. Järkyttävää kehitystä. Tyttöjä aivopestään huoraamaan itseään ja heitä aivopestään ajattelemaan kuinka naisten pitää olla ”voimaantuneita”, harrastaa seksiä estoitta ja täysin vapaasti ja mitä enemmän seksiä harrastat, sitä voimaantuneempi olet. Kunnon miesten pitää lopettaa estoton paneskelu ja vaatia naisilta kunnollisuutta. Huoraavia ja juopottelevia naisia ei pidä ottaa kumppaniksi, kuten ei vastaavia miehiäkään.

  2. Yle, Teen Vogue jne. opettajat juuri tällaisille 10-12-vuotiaille pikkutytöille kuinka on ihan ok huorata ja itse asiassa se on suositeltavaa. Samoin kouluissa pienet lapset aivopestään ”seksiin”, osittain tarkoituksena myös groomata pikkulapset hyväksikäytettäväksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*