Marco de Wit 13 tammikuun, 2021

 

Lääkärit eivät kirveelläkään suostu myöntämään, että rokotteella voisi olla jotain sivuvaikutuksia.

 

Tässä tapauksessa sentään lääkärit myönsivät, mutta sanoivat ettei se niin vakavaa ole.

 

Ja lähettivät kotiin!

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Koronarokotteella ”lievä” sivuvaikutus

  1. Nämä satanistit saadaan vielä erittäin ankarille tuomioille. Tämä on erittäin vakava ja erittäin sairas, suunnitelmallinen ja tahallinen rikos!

  2. Saamme nämä rikolliset vielä lopulta erittäin ankaraan vastuuseen! Turha itkeä ja valehdella mistään 6 miljoonasta tai uuneista!

  3. Koronahysteria osoitti kuinka tyhmiä lääkärit ovat! He väittävät aivan pokkana että myrkkypiikit ovat ”hyvin testattuja” ja ”turvallisia”, vaikka idioottikin tietää ettei näin ole! Jos lääkärit ovat näin tyhmiä, miksi uskoisit heitä sokeasti?

  4. Viranomaiset eivät tule sinua auttamaan ja antamaan sinulle oikeutta. Ainoa tapa saada oikeutta on sinä itse ja oma kansasi! Jo Mauno Koiviston aikaan pankkiirit sopivat että suomalaisille ei tule antaa oikeudessa oikeutta ja tuomiot oli etukäteen päätetty. Mikään ei ole muuttunut. Viranomaisista ja poliitikoista on kuvamateriaalia kun harrastavat seksiä lasten kanssa, mahdollisesti rituaalimurhaten ja kiduttaen ja näin heidät saadaan pysymään ikuisesti uskollisina s**********lle pankkiirieliitille! Nämä pedofiili-satanistit ja maanpetturit tullaan vielä paljastamaan nimien ja kuvien kanssa, sekä saattamaan erittäin koville tuomioille!

  5. Sivilisaatiomme lopun merkki oli kun kirkkoja alettiin polttamaan ja tuhoamaan ja lopetimme antamasta tällaisesta kuolemantuomioita satanisteille. Emme ilmeisesti kykene puolustamaan yhteiskuntaamme, kulttuuriamme ja kristinuskoa sisäiseltä pahuudelta.

  6. Älä koskaan usko lääkäriä sokeasti. He ovat joko erittäin epärehellisiä tai erittäin tyhmiä uskoessaan koronahysteriaan ja ”rokotteisiin”!

  7. Tää sivusto on kyllä sairas. Ja vielä sairaampia osa kommentoijista. Holokausti oli ihan todellinen tapahtuma.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*