Marco de Wit 13 tammikuun, 2021

 

Vielä on aikaa estää tämä kehitys, jos suomalaisella miehellä on sisua.

 

Hahaaahhhaaaa!

 

 

Todellisuudessa sohvaperunat eivät taatusti tee yhtään mitään muuta kuin kittaavat kaljaa ja pireskelevät sohvallaan.

 

 

PAITSI

 

Jos talous romahtaa ja lompakko tyhjenee. Sitten ei ole enää varaa ostaa kaljaa!

 

Siinä vaiheessa sohvaperunakin nousee ylös.

 

 

Onneksi nykyinen vähimmäisvarantopankkijärjestelmä on romahdusaltis ja pankkikriisi tulee romahduttamaan talouden ennen kuin Suomesta tulee Afrikka.

 

 

Lue lisää:

Miten kansannousu järjestetään? Soluilla!

 

12 thoughts on “Lähitulevaisuus

 1. Totaalinen talousromahdus on ainoa asia joka saa nykyisen suomalaismiehen liikkeelle. Kalja loppuu ja ei ole varaa ostaa lisää kaljaa! Kansallismieliset toivottavat myrskyn tervetulleeksi. Se on ainoa asia joka pystyy pelastamaan Suomen valkoisen kansan. Edes naisten ja lasten totaalinen raiskaaminen ei vielä riitä.

 2. Talousromahdus pelastaa saamattomat suomalaiset. Tulee nälkä ja jano. Suomalaisesta ei ole nykyisin enää mihinkään. Muuten kuin korkeintaan pakon edessä. Mikään muu kansa ei käyttäydy yhtä idioottimaisesti. Talousromahdus on välttämätön asia jotta pelastumme valkoisena kansana.

 3. Olemme nähneet historiasta ja nykykehityksestä ettei suomalainen mies herää ja liikuta persettään ellei tule totaalinen talousromahdus ja nälkä. Muuten ei kaljaa kittaava suomalainen mies liiku mihinkään, koska itsellä on asiat ”ihan hyvin”. Riittää että on sohva ja kaljaa, niin ei tarvitse tehdä muuta.

  1. Valitettavasti kuvan kartta ei ole ”harhaa” vaan synkkääkin synkempää todellisuutta . Suomi on miehitetty maa ja uusia joukkoja saapuu jatkuvasti lisää. Lopputulos on jokaiselle täyspäiselle täysin selkeä -jos toinen osapuoli (eli maahantunkeutujat) hyökkäävät jatkuvasti ja valkoiset aitosuomalaiset perääntyvät (niinkuin olemme POIKKEUKSETTA tehneet viimeiset 30 vuotta) niin milläs luulet tämän häpeällisen hulluuden pysähtyvän? Kaupungit on jo menetetty viholliselle koko Uudenmaan osalta eikä tilanne muuallakaan näytä ollenkaan valoisalta.

   Realismia PERKELE! HEEEERÄÄÄTYYYS!!!

 4. Eihän tässä mitään uutta ole. Onhan valkolaiset työnnetty alkupeäisiltä asuinpaikoiltaa pohjoiseen ennemminkin. Alunperin germaanit asuivat etelässä. Mm. Italiassa, Kreikassa, Espanjassa jne… Mutta aasialaiset ovat karkoittaneet alkuperäiset eurooppalaiset eli germaanit pohjoista kohti.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2010112512761310
  -Luoteiskiinalaisen Liqianin kyläläisistä monilla on siniset tai vihreät silmät, pitkä nenä ja jopa vaaleat hiukset.

 5. Tjaa, että jos Iran epäonnistuu tavoitteessaan eli ns. juutalaisvaltion eli Israelin lakkauttamisessa/hävittämisessä, niin muuttavat tänne Pohjois-Savoon?:-| ..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*