Marco de Wit 13 tammikuun, 2021

 

Uganda on viime vuosina ollut Afrikan ihme yhdessä Ruandan kanssa.

 

Molemmissa on älykäs eliitti, joka on lopettanut Afrikalle niin yleiset sosialistiset talouskokeilut.

 

Vapaille markkinoille on annettu mahdollisuus. Niinpä talous on lähtenyt valtavaan nousuun.

 

 

Tämä ei tietysti käy globalistisille teknojäteille, jotka tukevat sosialistista oppositiota sensuroimalla hallituksen kannattajia.

 

Ugandassa ei tällaista vaalihäirintää kuitenkaan katsota hyvällä. Päinvastoin. Presidentti on kieltänyt Facebookin ja Twitterin toiminnan vaalien ajaksi.

 

 

Tällaista loistavaa ja rohkeaa suoraselkäisyyttä tarvittaisiin Suomessakin! Tosin Facebookin ja Twitterin toiminta pitäisi kieltää kokonaan vieraan vallan propagandakoneistona sekä maanpetokseen yllyttävänä ja maanpettureita organisoivana rikollisena palveluna.

 

Facebook on jopa mennyt niin pitkälle, että se on bannannut ”stop the steal” ilmaisun. Eli ei saa enää sanoa ”lopeta (äänten) varastaminen”, koska sekin on kuulemma vihapuhetta.

 

Toisin sanoen Facebook pyrkii tuhoamaan rehelliset vaalit ja organisoi äärisuvakkien harjoittamaa vainoa. Facebook on rikollisorganisaatio, joka pitää välittömästi kieltää ja sen agentit pidättää!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Yleensäkin kaikki maanpetturit pitää saada tuomiolle. Samalla tietysti kaikki ulkomaiset vaalihäiritsijät ja heidän firmansa kansallistaa välittömästi.

 

Linkki Federalistiin

 

 

 

5 thoughts on “Rohkea Uganda nuukkasi vaalihäiritsevät Facebookin ja Twitterin!

  1. Naton Institute for Statecraft/Integrity Initiative-vakoilu ja informaatiosotaverkoston vuodetuista asiakirjoista paljastui, että Facebook rahoitti Iso-Britannian tiedustelupalvelujen informaatiosota ja vakoiluverkostoa. Vakoiluverkostossa on toiminut myös suomalaisia vieraan vallan agentteja. Poliisi ei tutki asiaa. Eikä tutkinut Mossadin pedofiilikiristysrinkiäkään, edes Suomessa. Miettikää minkä takia ei tutkinut. Koska se oli sitä ”parempaa” pedofiliaa, ihmiskauppaa ja kiristystä, nimittäin Naton tekemää.

    Vielä paljastuu ketkä suomalaiset poliitikot, virkamiehet ja tiedemiehet ovat harrastaneet seksiä lasten kanssa ja pettäneet vaimojaan. Näin virkamiehiä ja poliitikkoja hallitaan.

  2. Itse asiassa ei ole mitenkään mahdotonta että Ugandan ja Ruandan poliittinen eliitti olisi korkeammalla tai ainakin samalla älyllisellä tasolla Suomen poliittisen johdon kanssa, sillä Suomessa poliitikoiksi on tietoisesti tuettu vähä-älyisiä ja seksin himoisia ihmisiä, koska näin heitä on helppo hallita. Esimerkiksi Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Jussi Halla-aho, Alexander Stubb jne. eivät ole älyltään korkealla tasolla ja jokainen on mm. pettänyt vaimoaan. Jussi Halla-aholla on ainakin yksi avioliiton ulkopuolinen lapsi kun on pettänyt vaimoaan. Helposti kiristettävä ja korruptoitava henkilö.

  3. Shitter ja Farcebook eivät olisi alunperinkään ansainneet yhtään käyttäjää. Pelkkiä palveluiksi naamioituja vakoilu-ja sensurointijärjestelmiä kaikille niille, jotka eivät alistu valtioiden ja korporaatioiden harjoittamaan tyranniaan. Siksi en koskaan liittynyt enkä tule koskaan liittymään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*