Marco de Wit 14 tammikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Älykkäistä ja itsenäisesti ajattelevista kansanedustajista koostuvassa viisaiden puolueessa on päässyt taas ilmaan älyväläyksiä.

 

Nyt asialla on persujen Sanna Antikainen, joka sairaanhoitajan pätevyydellä luettelee kovia faktoja.

 

Sanna selittää, että kun leikkaussaleissakin käytetään maskeja, jotta bakteerit eivät menisi haavoihin, niin mikseipä maskeja voisi käyttää kaikkialla muuallakin!

 

 

 

Onneksi on sitä persuissa järkeviäkin kansanedustajia. Nimittäin Ano Turtiainen. Tosin hänet on erotettu persujen eduskuntaryhmästä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Persujen nobelisti Sanna Antikainen luennoi maskeista

  1. Jopa monet lääkärit varoittavat, että maski naamalla heikentää ihmisen hapettumiskykyä ja rasittaa hengityselimiä. Ovatko Perussuomalaiset täysin jälkeenjääneitä ja vähä-älyisiä?

  2. Täysin mätä globalisti Jussi Halla-aho on jo vuosia potkinut kaikki älykkäät ja oikeaan suuntaan olevat etnonationalistit ulos puolueesta. Älykkäitä ihmisiähän on loppujen lopuksi hyvin vähän, joten tässä on tulos?

  3. Minkälaisilla henkisillä kyvyillä sairaanhoitajaksi pääsee? Jopa lääkärit itse ovat kertoneet julkisesti kuinka tällainen on täyttä roskaa. Tietenkin maskin pitäminen suulla rasittaa hengityselimiä ja heikentää veren ja tärkeiden elimien hapettumista. Happivaje taas voi aiheuttaa mm. sydänongelmia ja kohtauksia. Käytännössä maskin käyttö voi siis jopa tappaa sairaita ja vanhoja ihmisiä.

  4. Kyllä maskin kanssa pystyy hengittämään, on eri asia onko sen käytöstä hyötyä. Hyötyjä pitäisi perustella, ei sitä että niistä ei ole haittaa.

  5. Uuuh. Oikein sairaanhoitaja. Jopa lääkärit ovat varoittaneet selvästä faktasta, että ihmisen hengitys ja hapettumistaso vaikeutuu kun pistetään maski päälle ja varsinkin vanhoille ja sairaille tämä voi olla hengelle vaarallista. Mm. sydämeen voi tulla happivaje ja aivot eivät saa tarpeeksi happea jne. Mutta neiti sairaanhoitaja tietää kaikkia paremmin. Tähän feminismi johtaa.

  6. Sairaanhoitaja saa testata kuinka kovaa pitää puhaltaa ja vetää happea että maskin läpi kulkee saman verran happea kuin normaalisti hengittäessä.

  7. Sairaanhoitajien älykkyysosamäärä on yleensä noin 100-105 välillä, mutta joillakin sairaanhoitajilla älykkyysosamäärä voi olla 70-80 pisteen tasoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*