16 thoughts on “Holohölöttäjät iskivät Laittomaan Lehteen

 1. Ei kukaan usko enää Holohoaxia. Ihmiset ovat heränneet valtaviin valheisiin ja myös vastapuolella ovat maskit tippuneet. Meitä yritetään nyt hävittää, eliminoida ja kansanmurhata kaikin tavoin.

 2. Lähdepäs kommunisti tutkimaan monien juutalaisten henkilöiden johtamaa Neuvostoliittoa ja kommunistista vallankumousta ja tule sitten kertomaan mikä on sairasta.

 3. Edes matematiikalla ei pysty polttamaan miljoonia ruumiita muutamassa uunissa mitä oli keskitysleireillä kun nykyäänkin yhden ruumiin polttamiseen menee tunti. Suurin osa vangeista kuoli pilkkukuumeeseen ja ilmapommituksiin. Revisionimi on kiellettyä suurimmassa osassa Eurooppaa. Miksi se on kiellettyä jos siinä ei ole salattavaa?

 4. Se että joku mielisairas uskoo johonkin tai jotain toistetaan miljoona kertaa ei tee asiasta totta. Pelkkää roskaa. Yhä useampi on herännyt totuuteen. Valheista on nykyisin turha levittää sillä ihmiset tietävät totuuden. Ei tapahtunut.

 5. Sivistyneet ihmiset lukevat Laitonta Lehteä, eivätkä joidenkin yksittäisten juutalaisten hallitsemaa valtamediaa tai kirjoittamia kirjoja. Pelkkää roskaa koko virallinen historia. Ihmisille on valehdeltu kymmeniä vuosia, mutta nyt valheet ovat paljastuneet.

 6. Minä vihapuhun kaikkien vainottujen saksalaisten puolesta jotka on rikollisten valloittajien toimesta hiljennetty aivopesulle ja väkivalloin. Saksa vapautuu ja nousee vielä uudestaan. Saksan arjalainen kansa on vahva.

 7. Holohoax, 9/11, koronakusetus, ameriikan (ja monen muun maan) vaalivilpit…KAIKKI saman (((porukan))) organisoimia vedätyksiä.

  Tämän ymmärtämiseen riittää ihan perusjärki ja looginen päättelykyky.

 8. Sensorit. Älymystön lehti. Älykkäät ihmiset eivät lue naistenlehti.fi nimistä nettifoorumit. Ainakaan vakavissaan :D

 9. Kyllä holokausti on totta jossain muodossa. Mutta se koski pääasiassa saksalaisia siviilejä, joita raiskattiin, teloitettiin ja kuoli nälkään ja tauteihin vankileireillä unohtamatta Dresdenin pommituksia. Juutalaisia kuoli varmasti sodan aikana, mutta niin kuoli muitakin. Ei kuitenkaan niin paljon eikä sillä tavalla kuin väitetään. Juutalaisten holokausti on pääasiassa myöhemmän historiankirjoituksen luomaa ja lavastettua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*