Marco de Wit 15 tammikuun, 2021

 

Kaikkien suvakkien sankari, polpon komissaari Jari Taponen on usein nähty lähentelemässä anarkistien kuningattarta Suvi Auvista.

 

Linkki Vastarinnan sivustoon

 

 

Jari on kuitenkin kyltymätön. Nyt on Jessi tullut kuvioihin.

 

Meno on nyt kuumempaa kuin koskaan!

 

Onko Taponen jopa yllyttänyt Aroa hakemaan lähestymiskieltoa kansallismielisiä vastaan?

 

 

 

 

2 thoughts on “Komissaari ja Nato-Pissis yhteen soppii

  1. En väitä että Jessika Aro olisi vieraan vallan agentti, mutta oli mielenkiintoista miksi Jessika Aro on juossut Naton tilaisuuksissa ympäri maapalloa ja häntä käsitellään Naton vuodetuista Institute for Statecraft/Integrity Initiativen informaatiosota ja vakoiluverkoston asiakirjoissa. Myöskään viranomaiset eivät tiettävästi tutki Aron rahan keräämistä ja matkustelua.

  2. Miksi Poliisin johto ei anna kansallismielisille oma-aloitteisesti laki teknisiä neuvoja ja tarjoudu tekemään rikosilmoituksia kansallismielisten puolesta? Voisiko olla niin, että Poliisi on pikkaisen poliittinen poliisi ja sillä on jo valmiiksi tietty poliittinen agenda?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*