Marco de Wit 16 tammikuun, 2021

 

 

Marit ovat suomensukuinen kansa Venäjällä Volgan mutkalla. Käytännössä marit ovat suomalaisia, kuten hyvin paljon suomen kieltä muistuttavasta marien kielestäkin huomaa.

 

Ikävä kyllä mareilla ei ole koskaan ollut kovin voimakasta kansallistuntoa ja ovat siksi helposti sulautuneet valloittajakansa venäläisiin. Itse asiassa vain tataarien avulla marit säilyttivät osan autonomiastaan.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

Viime aikoina marit ovat sulautuneet yhä voimakkaammin venäläisiin, mutta onneksi jotkut vielä pitävät yllä vanhoja marien perinteitä.

 

 

Tässä vertaillaan marien erilaisia kanteleita.

 

 

Lue lisää:

Venäjä kansanmurhaa Marit. Suomen kansallismieliset hiljaa

 

1 thought on “Marien laulut katoamassa

  1. Hyvin surullista nähdä upeiden sukulaiskansojen katoavan jotka ovat olleet olemassa tuhansiakin vuosia. Pohjoisen metsästäjä-keräilijät ovat olleet älykkäitä ihmisiä, mutta vain karu luonto on pitänyt viholliset poissa. Kaupunkien yleistyttyä ja teknologian parannuttua älyllisesti heikompi, mutta aggressiivisempi ja runsaampi aines on yksinkertaisesti jyrännyt heidät. Myös suomalaiset ollaan nyt tuhoamassa sukupuuttoon. Meidän pitää taistella pahoja globalistipankkiireja vastaan ja taistella olemassaolomme puolesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*