8 thoughts on “Päivän kuva

 1. Nykyisin ei voi tietää minkä puun takaa neekeri kurkistaa. Olemme siirtyneet niin luonnonvastaiseen tilaan että voimme olla varmoja ettei tämä mielipuolinen yhteiskuntakokeilu tule päättymään hyvin.

  Pienenä lohtuna tässä kaikessa on kuitenkin tieto siitä että rotunsa pettäneille tulee noutaja ensimmäisenä. Se on luonnonlaki. Ikuinen ja muuttumaton.

  Eli suvaitkaa niin perkeleesti! -nahkurin orsilla tavataan.

  1. Haluaisin kohteliaimmin muistuttaa että, kyllä suomenkin armeija tarvitsee miinanpolkijoita. Muuten olet kyllä täysin oikeassa.

 2. Jos Ylellä käsitellään suomalaista varusmiespalvelusta niin pääosassa pitää olla joko naiset tai matut

 3. Tämän sivuston ylläpitäjät ja lukijat ovat pahasti sekaisin. Ihmettelen milloin tämän mielisairas sivusto suljetaan viranomaiset tehkää jotain

  1. Lukijana olen siis pahasti sekaisin, voisitko ilmoittaa sen mielummin kelalle? pääsisin työkyvyttömyyseläkkeelle, saisit elättää minut, neekerit, muut värivammaiset, yhteystietoni saat toimitukselta.

 4. Ruоtsin vааlit 2018. Myös Ruоtsin nykyinеn ääriglоbаlistinеn hаllitus оn sааnut vаltаnsа vааlivilpillä. Tiеtоkоnеitа pеukаlоitiin vааliyönä. Hаllitus оn sаlаnnut аsiаn “kаnsаllisеn turvаllisuudеn” nimissä.
  – Vаlmyndighеtеn mörkаdе аttаck undеr vаlvаkаn 2018
  – Mаgnus Stеnlund kоmmеntеrаr vаlmyndighеtеns mörkаdе аv аttаckеn undеr vаlvаkаn 2018. Fjärdе Stаtsmаktеn nr 75 B.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*