Marco de Wit 17 tammikuun, 2021

 

 

Lukija kirjoittaa kuinka kaikki mitä tapahtuu on osa globalistien suunnitelmaa atomisoida ja alistaa ihmiset globalistifirmojen orjiksi.

 

Vuosikymmeniä jatkunut nykyisen talousjärjestelmän kehitys, pitkälti YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030-ohjelmien johdolla on johtanut siihen, että ohjelmien mukaisesti syrjäseutujen elinolot on tarkoituksella eri tavoin tuhottu ja tapettu. Ohjelman tarkoitus on mm. tehdä syrjäseuduilla asumisesta mahdotonta tai erittäin epämukavaa ja hankalaa, jotta ihmisten olisi pakko muuttaa muutamaan suurimpaan kaupunkiin. Yrittäminen on aluksi tehty yhä hankalammaksi ja aluksi ihmisillä oli mahdollisuus ainoastaan olla töissä jollekin muulle. Nyt pikku hiljaa ollaan siinä pisteessä, että ihmisten ainoa mahdollisuus on olla töissä suuryritykselle ja ostaa ja käyttää suuryritysten palveluita.

 

Nyt kun lähes ainoa mahdollisuus saada elantoa on joko sosiaaliturva (jota hallinto vielä hallitsee) tai hakeutua töihin johonkin suuryrityksen, globalistit voivat lopulta sulkea valkoiset ulos ansaitsemasta elantoa itselleen ja perheelleen. Käytännössä valkoisten lisääntyminen pyritään estämään estämällä heitä valikoidulla säätelyllä saamasta elantoa, tuomalla maahan suuria määriä ulkomaalaistaustaisia ihmisiä ja nyt valkoiset vielä myrkytetään lääkkeillä ja erikoismyrkyillä kuten rokotteilla.

 

Koska työpaikat ovat nykyisin hyvin keskitetyt ja monopolistiset tai kartellimaiset, ihmisiä voidaan kiristää joko olemaan ilman elantoa tai ottamaan erikoismyrkky tai ”koronatesti”, jossa annat näytteen. Kaikki terveystiedot näkyvät nykyään vielä suoraan viranomaisille, etkä tiedä edes heidän katsovan niitä, pankkitietojasi jne. EU:n myötä kotimainen yrittäjyys alkoi tuhoutua hyvin nopeasti ja kotimaisesta maataloudesta tuli kannattamatonta. Maatalous muutettiin haettaviin tukiin perustuvaksi, se ei kannattanut ja kaikki maanviljelijän ja tilallisen aika menee tukien hakemiseen. Nykyisin maatilat tuhoutuvat valtavaa vauhtia. Näin ihmisille ei jää lopulta mitään muuta vaihtoehtoa kuin taistella vastaan tai alistua globalisteille.

 

Nykyinen talousjärjestelmä on johtanut myös siihen, että pienet paikallispankit on tuhottu ja on alettu antamaan ilmaista rahaa yhä suuremmille ja suuremmille pankeille.

 

Hallinto on keskittynyt yhä kauemmas ja kauemmas, suuremmaksi ja suuremmaksi, jolloin kansalaisilla on mahdotonta saada enää tarpeeksi tietoa, hakea oikeutta ja saada ihmisiä vastuuseen, koska oikea päättävä taho on jossain toisella puolella maailmaa ja joka tapauksessa viranomaisten ja korruptoituneen hallinnon suojeluksessa, jolloin on täysin mahdotonta saada oikeutta laillista tietä, koska laillista tietä ei usein ole olemassa.

 

Valtamedia, sosiaalinen media jne. ovat kaikki myös keskittyneet yksiin käsiin.

 

Juuri kuten Agenda 21 ja Agenda 2030-ohjelmissa, globalistit ovat pyrkineet tuhoamaan käteisen rahan, jolloin kaikki raha pysyisi sisällä koko ajan kaatumassa korttitalossa, tiedetään koko ajan mitä ostat, kenelle lähetät, missä menet ja sinut voidaan koska tahansa poistaa rahajärjestelmästä ja lopulta koko yhteiskunnasta jos et miellytä hallintoa ja eliittiä.

 

Tämä kaikki on alkanut johtamaan myös siihen että sinulla on vain yksi tai muutama vaihtoehto tehdä työtä ja elättää perheesi, on vain muutama suuri pankki, lopulta on vain suuria kauppaketjuja jne., jolloin jos sinusta ei pidetä, sinulta voidaan ottaa työpaikka tai yritykseltäsi voidaan ottaa asiakkaat. Sen jälkeen kun sinut ja yhteiskunta on atomisoitu ja on enää sosiaalinen media, sinut voidaan poistaa sosiaalisesta mediasta. Kaikki valtamedia on myös saman eliitin käsissä, jolloin voit lukea ainoastaan heidän totuuttaan ja jos yrität kertoa toisenlaista totuutta sosiaalisessa mediassa niin mm. korruptoitunut poliittinen poliisi ja oikeuslaitos käyvät kimppuusi ja sinut sensuroidaan sosiaalisesta mediasta, jota he myös hallitsevat nykyisin.

 

Kiinan sosiaalisesta pisteytyksestä on kohistu paljon, mutta täysin samaa tuodaan nyt länteen hieman ovelammin ja eri lailla. Lisäksi Kiinan sensuuri tuodaan länsimaihin kiertotietä, eli hallinto ja viranomaiset eivät aina sensuroi ja hyökkää suoraan, vaan sopivat suuryritysten kanssa sensuurin tasosta ja pyytävät heitä poistamaan epämiellyttävää materiaalia. Suomen Poliisi jopa itse myönsi haluavansa sensuroida epämiellyttävää materiaalia kun pari vuotta sitten Marko Forss avautui Twitterissä yrittäneensä saada poistettua epämiellyttävää materiaalia, mutta sosiaalinen media ei vielä tuolloin suostunut poistamaan materiaalia. Nykyisin järjestöillä, viranomaisilla ja poliitikoilla on yhteyshenkilöt mm. sosiaaliseen mediaan tai oma ilmiantokanava, jolloin kansalaisten on mahdotonta puuttua mm. hallinnon sensuuriin tai saada tietää hallinnon olleen sensuurin takana.

 

Aiemmin ihmisiä oli paljon vaikeampi hallita, kiristää jne., koska ihmiset pystyivät äänestämään jaloillaan työpaikoissa, pankkien kanssa, pystyttiin käyttämään käteistä rahaa, ihmiset pystyivät asumaan maaseudulla, tarvittaessa muuttamaan muualle jne.

 

 

 

 

 

1 thought on “Globalistifirmojen suunnitelma orjuuttaa ihmiset

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*