3 thoughts on “Mikä verokiila?

 1. Ja jotta tuo keskituloinen voisi vielä ostaa palkallaan 2’500 arvoisen tuotteen on siihen lisättävä arvonlisävero päälle ja
  – työnantajan pitääkin maksaa 5’600.

 2. 🇧🇾Bing.com/translator: "Palkat Valko-Venäjällä 31.12.2020 Valko-Venäjän tasavalta on lähellä Venäjän federaatiota." sanoo:

  https://visasam.ru/emigration/pereezdsng/zarplaty-v-belarusi.html
  🇧🇾
  ”Зарплаты в Беларуси 31.12.2020 Белорусская республика находится рядом с Российской Федерацией.”
  🇧🇾
  ”Valko-Venäjää ei voida kutsua köyhäksi maaksi. Sillä on melko kehittynyt teollisuus- ja talousjärjestelmä. Palkkataso jättää paljon toivomisen varaa.”
  🇧🇾
  ”Белоруссию нельзя назвать бедной страной. В ней довольно развита промышленность и экономическая система.”
  🛂
  https://visasam.ru/emigration/pereezdsng/kak-poluchit-grazhdanstvo-belarusii.html
  🛂
  ”Valko-Venäjän kansalaisuuden saaminen ja soveltaminen 19.12.2020 Venäjän kansalaisten muutto Valko-Venäjälle vuonna 2021 ei ole vaikeaa. Viisumia Valko-Venäjällä oleskeluun ei tarvita, henkilöllä on oikeus tulla maahan asumaan ja työskentelemään. Yksi ”mutta” – sinun on rekisteröidyttävä. Tätä varten sinun on joko ostettava kiinteistöjä tai sovittava vuokra-asuntojen vuokrauksesta. Se maksaa jopa 50 dollaria kuukaudessa.”
  🛂
  https://visasam.ru/oformlenie/sng/pravila-viezda-v-belarus.html
  🛂
  ”Venäläisten maahantulosäännöt Valko-Venäjälle 2021 12.12.2020 Monien maiden kansalaiset tarvitsevat viisumin Valko-Venäjälle Venäjää, IVY-maita ja useita Itä-Euroopan maita lukuun ottamatta.”

 3. Suomessa noin kolmannes kaikista työntekijöistä työskentelee julkisella sektorilla. Julkinen sektori on ylipaisunut ja paisuu lisää kaiken aikaa. Se on ongelma, ja osittain siitä syystä verotus on korkea. Toinen syy isoille veroille on eläkkeet, eläkejärjestelmä voisi olla vapaaehtoinen ja jokainen voisi itse liittyä haluamaansa eläkekassaan.

  Esimerkkitapauksessa työnantaja maksaa 4234 € josta työntekijälle jää 2435 €, yhteiskunta ryöstää 1799 € eli 42% joka tilistä! Ei tällaisessa maassa kannata palkata työntekijöitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*