8 thoughts on “Päivän kuva

 1. Brasilia sanoo EI suurelle nollaukselle, the great reset. YK:n erityisistunnossa puhunut Brasilian ulkoministeri Ernesto Araujo sanoi, että “totalitaarinen sosiaalinen kontrolli ei ole ratkaisu mihinkään kriisiin”.
  – Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’ – Great reset agenda offers equity & inclusivity in exchange for personal freedom & privacy: perspective
  – Saas nährä miten kauan ukko kekkuloi vielä ministerinä ennen kuin vakava onnettomuus tai “skandaali” sattuu kohdalle iskuna Brasilian hallintoa vastaan ja varoituksena muille toisinajattelijoille.

  Ainаkin 13 isrаеlilаistа оn sааnut kаsvоhаlvаuksеn kоrоnа-rоkоttееstа.
  – 13 Israelis suffer FACIAL PARALYSIS after taking Pfizer Covid jab, amid influx of reports detailing adverse effects
  – Kun kysееssä оn nimеnоmааn gееnеihin vаikuttаvа rоkоtе, оn luоnnоllistа päätеllä, еttä uhriеn gееniаinеs еi sоpinut Pfizеr’in аgеndааn.

  1. Haastattelu olisi mahdoton, koska Youtube vetäisi koko heidän kanavan alas. Luultavasti haastattelua liputettaisiin niin paljon, että lähetyskin katkaistaisiin suorassa lähetyksessä. Youtubessa ei ole enää sananvapautta. Siellä saavat olla enää ne, jotka eivät uskalla puhua tärkeimmistä asioista.

 2. Bing.com/translator
  🇷🇺
  https://www.rbc.ru/politics/18/01/2021/60055dce9a79472646231279
  🇷🇺
  ”Oikeus pidätti Navalnyn 30 päiväksi. Khimkinin tuomioistuin, joka piti kokouksen poliisilaitoksella, valitsi Alexei Navalnylle 30 päivän pidätyksen muodossa.”
  🇷🇺
  ”Суд арестовал Навального на 30 суток
  Химкинский суд, который провел заседание в отделе полиции, избрал для Алексея Навального меру пресечения в виде 30 суток ареста”
  🇷🇺
  https://meduza.io/feature/2021/01/18/navalnogo-sudyat-pryamo-v-otdele-politsii-k-nemu-vsyu-noch-ne-puskali-advokatov
  🇷🇺
  ”Navalnyn tiedottaja Kira Yarmysh julkaisi poliisilaitoksen videon, jossa poliitikko kommentoi tapahtumia. ”Miksi tapaaminen pidetään poliisissa? En ymmärrä. Miksei kenellekään ilmoitettu, miksei heitä haastettu? Vain uhmakkaasti repi ja heitti rikosmenettelylain roskiin.”
  🇷🇺
  ”Пресс-секретарь Навального Кира Ярмыш выложила видео из отдела полиции, на котором политик прокомментировал происходящее. «Почему заседание происходит в полиции? Я не понимаю. Почему никого не уведомили, почему не дали никакой повестки? Просто демонстративно разорвали и выкинули на помойку Уголовно-процессуальный кодекс. Это невозможно — то, что происходит здесь. Это просто наивысшей степени беззаконие».”
  🇷🇺
  ”Ennen oikeuden istuntoa asianajajat eivät saaneet mennä Navalnyihin. Hän ei nähnyt heitä .m. Puolustajat yrittivät päästä Navalnyihin koko yön, mutta heitä ei päästetty poliisilaitokselle. FBC:n asianajajan Vyacheslav Gimadin mukaan hänelle ilmoitettiin Navalnyn nukkuvan. Alun perin poliisi sanoi päästävänsä asianajajat sisään yhdeksältä aamulla, mutta lopulta se tapahtui vain noin kello 23 – asianajajat Olga Mihailova ja Vadim Kobzev menivät poliisilaitokselle.
  🇷🇺
  Oikeus kuuli, että Yves Roche tuomittiin 3,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen Navalny. FSIN vaatii ehdollisen rangaistuksen korvaamista todellisella tuomiolla väittäen, että Navalnyt eivät noudattaneet ehdonalaisen tuomitun velvoitteita ja välttelivät toimeenpanevan tarkastuksen valvontaa. Tuomioistuimen käsittely FSIN:n soveltamisesta oli alun perin määrä pitää 29. Asianajaja Olga Mikhailova selitti, että jos tuomioistuin tukee FSIN:n vaatimuksia, Navalnyille annetaan todellinen 3,5 vuoden määräaika vähennettynä kotiarestissa vietetyllä ajanjaksolla (Navalny vietti tässä tapauksessa 10 kuukautta kotiarestissa).
  🇷🇺
  Länsimaat vaativat Navalnyn välitöntä vapauttamista. Tällaisia lausuntoja esittivät Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo sekä tuleva kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Joe Biden Jake Sullivanin hallinnossa. Kanadan, Ison-Britannian ja monien EU-maiden tuomitsema Navalnyn pidätys.
  🇷🇺
  Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov vastasi ulkomaisten diplomaattien lausuntoihin, että länsimaiset poliitikot, jotka puhuvat ”kommenttien alla”, yrittävät ”kääntää huomion pois omista ongelmistaan”: ”Se on ilolla, koska se antaa ilmeisesti länsimaisille poliitikoille mahdollisuuden ajatella, että he voivat siten kääntää huomion pois syvimmästä kriisistä, jossa liberaali kehitysmalli on esiintynyt.”
  🇷🇺
  Venäjän libertaarinen puolue on hakenut mielenosoitusta Navalnyn tueksi. Hän pyysi Moskovan kaupungintaloa sopimaan sen pitämisen Saharov Avenuella 31. tammikuuta jopa 10 000 ihmisen osallistujamäärällä, puolueen puheenjohtaja Boris Fedyukin kertoi MBH Medialle. ”Tämä Alexein häpeällinen vangitseminen, joka tapahtui, aiheutti laajaa tyrmistystä. Päätimme, että meidän on haettava joukkoyhteyksiä kaduille, ja haimme rallia”, Fedyukin sanoi.
  🇷🇺
  Navalnyn lisäksi 17. tammikuuta pidätettiin 68 ihmistä. Moskovassa pidätettiin 61 ihmistä – kolme heistä jätettiin poliisilaitokselle yöksi, loput vapautettiin joko sen jälkeen, kun he olivat laatineet poliisille tottelemattomuusraportin tai ilman raporttia lainkaan. Kolme pidätettyä joutui voimakeinoin, joista kaksi joutui sairaalaan. Seitsemän ihmistä pidätettiin Pietarissa, ja heidät kaikki vapautettiin. ”
  🇷🇺
  ”До заседания суда к Навальному не пускали адвокатов. Он не мог с ними увидеться около 15 часов….”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*