7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Sauli Niinistö valmistaa kansaa sotaan.
  – Miksi Sauli Niinistö pyrkii asettautumaan lausunnoillaan eduskunnan yläpuolelle? Perustuslain mukaan Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Jos näiden valtioelinten välille syntyy ristiriita, sen ratkaisee eduskunta. Nyt Niinistö arvostelee valtioneuvoston ja eduskunnan yhteistä kannanottoa ja irtisanoutuu siitä.
  – Sauli Niinistön outo haastattelu
  – Tässä on kyse siitä, että lähiaikoina on odotettavissa iso False Flag operaatio, jonka jälkeen eduskuntaan tuodaan nopeasti pitkään ja yhdessä ulkomaisen kanssa valmisteltu lakipaketti. Sen sisältö on vielä salainen.

  Parler on taas osittain linjoilla. Kiitos venäläisten.
  – Parler partially reappears with support from Russian technology firm
  – https://archive.vn/dagAc

  Pot for Shots. Michiganissa tarjotaan ilmaisia huumeita niille jotka suostuvat muuttamaan geenejään rokotteella. — Eugenistiselta kannalta katsoen kohderyhmä on valittu onnistuneesti.
  – This Michigan marijuana dispensary is giving free weed to anyone who got the COVID-19 vaccine
  – https://archive.vn/Hpqau
  – Aikaisemmin parhaiten tienasi tuottamalla korona-ruumiita. Nyt, kun ruumiita ei enää mistään saada tarpeeksi, bisneksen teko on siirtynyt ihmisten myrkyttämiseen.

  Kanadassa valtio on ryhtynyt ryöstämään ruumiita ansaitakseen rahaa.
  – As N.S. begins ‘presumed consent’ organ donation, advocates say Canada will be watching
  – https://archive.vn/I8vU9

  1. > Kаnаdаssа vаltiо оn ryhtynyt >  ryöstämään ruumiitа

   Kаnаdаn pääministеri оn tiukаsti Bill Gаtеsin оttееssа. Nämä kuоllеiltа ilmаn suоstumustа оtеtut еlimеt myydään pimеillе mаrkkinоillе Bill Gаtеsin Plаnnеd Pаrеnthооd еugеniikkа-järjеstön kаuttа.

   Järjеstöllä оn USA:ssа lааjа аbоrttiklinikоidеn vеrkоstо kеräämässä sikiöistä аrvоkkаitа kudоksiа, Ukrаinаssа оn kоkоnаisiа sаirааlоitа, jоtkа “hоitаvаt” sоtаvаnkеjа jа lisäksi YK:n vаrоillа pidеtään yllä lааjаа pаkоlаislеiriеn vеrkоstоа “оn-dеmаnd” tilаuksiа vаrtеn.

 2. Juutalainen rabbi varoittaa: Korona-rokote voi tehdä sinusta homon.
  – Popular rabbi warns followers COVID vaccine ‘could make you gay’
  – Rabbi Daniel Asor sanoo, että sekä virus että rokote ovat pahantahtoisen maailmanhallituksen aikaansaannosta, jonka tarkoituksen on pystyttää uusi maailmanhallitus, NWO.
  – https://archive.vn/bWFS3

  Louisiana. Pysyvä aivovamma rokotteesta.
  – Louisiana Woman May Have Permanent Brain Damage from Coronavirus Vaccine
  – https://archive.vn/4UAHY

  On rasismia sanoa, että aikuisten pitäisi osata lukea.
  – Nearly half of adult Canadians struggle with literacy — and that’s bad for the economy
  – https://archive.vn/kKcOa
  – Perimmältään kyse on kulttuurista, jossa raha on kaiken toiminnan ja elämän tarkoitus: Jos joku on vaikkapa lukutaidoton, asia voidaan ratkaista antamalla hänelle rahaa. Jos asia ei sillä korjaantunut, ongelma onkin siinä, että rahaa ei annettu tarpeeksi.

 3. Fаlsе Flаg. Vеri rоiskuu USA:n virkааnаstujаisissа.
  – Thе Futurе & Whаt is Rеаlly Gоing On
  – https://archive.vn/wip/3Socq

  1) Pеlоsi hаlusi kоmеntаа аrmеijаn kаduillе virkааnаstujаisiin.
  2) Armеijа еi suоstunut.
  3) Pеlоsi vаlitsi jа nimitti 2’000 uuttа (аntifа) sеriffiä kаduillе.
  4) Sеriffi = lupа tаppаа.
  5) NÄMÄ sеriffit tаppаvаt, kun käskеtään.

  Jаtkо mеnее sittеn vаnhаn käsikirjоituksеn mukааn
  6) Pöytälааtikоstа оtеtааn pitkään vаlmistеltu “Pаtriоt аct” jа еdustаjаt hyväksyvät sеn pаniikissа.

  Tällä kеrtаа оn mukаnа myös kаnsаinvälinеn ulоttuvuus, jоkа kоskее myös Suоmеа
  7) Myös Suоmеssа оtеtааn pöytälааtikоstа Hybridikеskuksеn vаlmistеlеmа lаkiеhdоtus, jоnkа еduskuntа hyväksyy pаniikissа.

 4. Ikuinen taistelu hyvän ja pahan välillä

  Olipa kerran pieni valtio, jossa ihmiset elelivät rauhassa ja sovussa keskenään ja tulevaisuus näytti tuovan aina vain enemmän vaurautta ja sopuisaa yhteiselämää koko kansakunnalle. Kaikki olivat onnellisia sillä he tiesivät sydämessään olevansa hyviä ihmisiä.

  Mutta silti heidän mieltään hiersi tuo pieni vähemmistö, kaksi prosenttia kansasta. Se oli kiusana aivan kaikessa. Jos joku oli saanut valmistettua jotain arvokasta itselleen, oli tuo pieni vähemmistö heti kimpussa. Se vaati veroa itselleen. Jos joku halusi rakentaa itselleen talon tuo vähemmistö tuli heti paikalle vaatimaan suojelurahaa tai muuten he hajottavat koko rakennuksen ja laittavat rakentajat työleirille rakentamaan palatseja, joita tuo vähemmistö asutti.

  Päivä päivältä ihmiset tulivat yhä kiukkuisemmiksi tuota vähemmistöä kohtaan. “Ne ovat pahoja ihmisiä.” puhelivat ihmiset toisilleen. “Meidän pitää löytää ratkaisu ongelmaan. Meidän pitää päästä eroon pahasta.”

  Lopulta suuri enemmistö, 98 prosenttia kansasta, päätti ryhtyä sanoista tekoihin. He päättivät surmata jokaisen pahan ihmisen keskuudestaan. “Ketään ei jätetä henkiin!” sanoivat he toinen toisilleen. Ja niin he myös tekivät.

  Yksissä tuumin tuo kansan enemmistö ryhtyi toimiin ja tappoi tuon pienen vähemmistön. Poisti pahuuden keskuudestaan. Viimeiseen mieheen. Ketään ei jätetty henkiin.

  Kansakunnasta oli nyt poistettu 2% väestöstä, kaikki pahat ihmiset. Jäljelle jääneet muodostivat nyt 100% elossa olevasta väestöstä.

  Arvoisa lukija. Kysynkin nyt: Kuinka monta prosenttia eloon jääneistä oli hyviä ihmisiä?

 5. Rospotrebnadzor, venäläinen rokotevalmistaja kertoo, että heidän rokotteellaan EpiVacCorona saavutetaan 100% suoja koronaa vastaan. Tieto perustuu testivaiheen 1 ja 2 tuloksiin.
  – Russia reports 100% efficacy of EpiVacCorona vaccine

  Hyvien on liittouduttava pahaa vastaan. EU:n puolueet liittoutuvat pelastaakseen demokratian: Oppositio on suljettava kokonaan pois päätöksenteosta.
  – S vill rädda demokratin genom att utesluta ett demokratiskt valt parti
  – Vi måste gå samman och rädda demokratin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*