Marco de Wit 19 tammikuun, 2021

 

Laiton Lehti on jo pitkään todennut, että pohjanmaalaiset eivät ole sen kansallismielisempiä kuin muutkaan suomalaiset. Päinvastoin. Suurin osa lähinnä ratsastaa vanhalla maineellaan samalla, kun vajoavat yhä syvemmälle sohvalle.

 

Pohjanmaalaiset istuivat myös sohvillaan silloin kun muualla maassa sentään saatiin aikaiseksi jotain katutoimintaa matuaaltoa vastaan.

 

Eilen Laiton Lehti julkaisi pari kuvaa paidoista, joita suvakit pitävät vihapaitoina.

 

Vihapaita

 

Nyt myös Pohjanmaalainen Ilkka-lehti jälleen paljastaa suvakkivärinsä.

 

Kalevasta Ilkkaan siirtynyt Markku Mantila on niitä seteliselkärankaisia suvakkien palvelijoita, jotka ovat myymässä myös pohjalaiset globalistisille satanisteille.

 

 

Tässä on myös natottajille miettimisen paikka. Mantila on äärinatottaja, koska Nato oikeasti pakkosyöttää suvakismia. Mantila tekee vain mitä käsketään ja mistä maksetaan.

 

Globalistien on ollut helppo mädättää maakuntalehdet, koska koko mediakenttä on globalistien ostama. Itse asiassa maailmassa on vain kuusi suurta mediayhtiötä ja niiden lonkerot ovat monopolisoineet myös Suomen median.

 

 

Lue lisää Mantiloista:

 

Moderni pohjalainen mies?

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Värillä on väliä villapaidassakin. Varsinkin lakeuksilla!

  1. Olen täysin samaa mieltä. Turha ratsastaa esi-isien maineella jos nykyiset asukkaat ovat pelkkiä raukkoja ja teennäisesti kerskailevia luusereita! Ei suomalaisista miehistä ole suurelta osin enää mihinkään. Pelkkää kaljaa kittaavia, epärehellisiä ja selkäänpuukottavia luusereita ja sohvaperunoita lähes kaikki. SKE:n radikaalien aitokansallismielisten lisäksi ainoat viimeiset kunnon suomalaiset miehet löytyvät Vastarintaliikkeestä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*