Marco de Wit 21 tammikuun, 2021

 

Juutalaiset ovat Demokraattisen puolueen ylivoimaisesti suurin rahoittaja. On arvoitu juutalaisten rahoittavan jopa 80 prosenttia demokraattien suurimmista vaalikampanjoista. Demokraattipuolueen kautta juutalaisilla on siis hyvin suuri valta koko Amerikkaan ja sen sotakoneen kautta koko maailmaan.

 

 

Juutalaiset ovat myös demokraattipuolueen älyllisiä johtajia, jotka alunperin kehittivät puolueesta vähemmistökoalitioiden liiton. Ideana demonisoida konservatiiviset valkoiset heteromiehet ja kerätä kaikki heitä vastustavat vähemmistöt yhteen. Eli saada vaimo miestään vastaan, lapset isäänsä vastaan, homot heteromiestä vastaan sekä kaikki värilliset valkoisia heteromiehiä vastaan.

 

 

Yleensä juutalaiset eivät kuitenkaan ole halunneet olla avoimesti johtamassa puoluetta, koska se olisi näyttänyt liian pahalta. Nyt juutalaiset ovat kuitenkin niin mahtavia, että uskaltavat vallata lähes koko valtiojohdon.

 

Presidenttinä on tietysti valkoinen mies, joka on niin seniili, että tekee mitä käsketään.

 

 

 

15 thoughts on “Amerikassa juutalainen vallankaappaus?

 1. DC:n korruptoituneiden urapoliitikkojen ja äärijuutalaisten rinki sai kaapattua vallan takaisin kokonaan itselleen joten voivat tehdä mitä haluavat. Kansallismieliset puhdistetaan kaikkialta pois eikä heitä päästetä enää lähellekään mitään päätöksiä vaan luokitellaan terroristeiksi. Alkaa sama meno kun Turkissa ja Venäjällä, jossa kaikki valtion omaa eliittiä vastaan toiminen on kiellettyä.

 2. Rothchildien jälkeen juutalaiseliitti huomasi ja tajusi, että heidän ei kannata pitää valtaa näkyvästi, koska muut ihmiset raivostuvat heille lopulta, jolloin he alkoivat kontrolloimaan bulvaaneja ja ajan myötä heidän valtansa on piilotettu yhä monimutkaisempien rakenteiden taakse. Vapaamuurarius jne. voi olla juutalaiseliitin vallan savuverhoja.

 3. Vetää kyllä sanattomaksi. Juutalaiseliitti dominoi myös rahajärjestelmää, sosiaalista mediaa, valtamediaa, asevoimia jne.

 4. Kysyn vain, että mitenköhän valkoiset sitten reagoivat jos kansanmurha saadaan vielä pysäytettyä ja eliitissä on aika paljon yksittäisiä juutalaisia? Luottavat siihen, että voivat vain pyyhkiä kaiken historiasta ja kukaan ei lopulta edes tiedä. Tiesittekö, että Neuvostoliittoa ja Neuvostoliiton punaista armeijaa johtivat monet juutalaiset?

 5. Tämä näyttää jotenkin tutulta. Jotenkin tuttua Neuvostoliitosta. Kansanmurhasta selviytyvät tulevatkin palaamaan näihin kuviin.

 6. Ainahan värilliset ovat halveksineet niitä, joilla on valkoinen iho ja siniset silmät. Tästä ei vain puhuta mitään. Afrikasta heitä ei pakolaisiksi oteta, vaikka heitä vainotaan ainoastaan ihon ja silmienvärin takia. Tämä asia on medioissakin täysin salattu.
  https://www.youtube.com/watch?v=5gVqfk9e9NA
  https://www.youtube.com/watch?v=6MEYYBM7-U0
  https://www.youtube.com/watch?v=vfNZrlXMJrs
  https://www.youtube.com/watch?v=dWQiQst1sd8
  https://www.youtube.com/watch?v=2QKRgJeL9Gg

 7. Kukaan ei ainakaan voi kiistää, etteikö Rothchildien Mossadilla ja Israelilla olisi nyt totaalinen valta maailmaan ja Yhdysvaltoihin. Trump fanitti täysillä Israelin etuja, mutta nyt sotiminen Israelin ja Rothchildien puolesta vain kiihtyy, kansalaisvapaudet viedään vielä kovemmin ja sensuuri kiristyy lisää.

 8. Kysе оn miеhittäjän аsеttаmаstа vаlvоntаkоmissiоstа.
  – Muttа kukа оn miеhittäjä.

  Infоrmааtiоsоdаssа “kаikki оn tоisin”. Vihоllinеn, niin hyökkääjä kuin puоlustаutujаkin оvаt näkymättömissä, piilоssа, sillä näyttäytyminеn tаrkоittаа sаmаа kuin аntаutuminеn. Mааlituksеn kоhtееksi jоutumistа.
  – Tästä syystä pеrintеisillä аsеillа еi vоidа hyökätä infоrmааtiоvihоllistа vаstааn, muttа tämä еi tаrkоitа, еttä pеrintеisеt аsееt оlisivаt tаrpееttоmiа. Ei. Niillä pidеtään miеhitеtyt аluееt hаlinnаssа, siis оmа kаnsа.
  – Tästä syystä infоrmааtiоn mааilmаssа kuningаs оn аinа piilоssа. Nааmiоn tаkаnа.
  – Omаhаn sе kаnsа оn ulkоmаillаkin. Miеhitysаluееsееn liitеtty vаltiо.

  Kоlmаs mааilmаnsоtа

  Viimеinеn tаistеlu käydään mеdiаn jа pаnkkiеn välillä jа tuо tаistеlu оn viеlä käymättä. Edеllinеn vаstааvаn tаsоn tаistеlussа pаnkit vоittivаt jа оvаt siitä lähtiеn hаllinnееt mааilmаа.

  – Gооglе аjаа digitааlistа vаluuttаа, mikä tеkее pаnkеistа tаrpееttоmiа.
  – Schwаb аjаа kаikkiеn vеlkоjеn nоllааmistа, mikä sеkin tеkее pаnkеistа tаrpееttоmiа.

  Pоistuvаtkо pаnkit suоsiоllа mааilmаn näyttämöltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*