Marco de Wit 21 tammikuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomissa Uutisissa on ollut taukoa, koska päämääränä on paljastaa kokonaiskuva artikkeleilla, jotka paljastavat sekä hallitsevan U$Srael-eliitin että sen pyörittämän feikkipandemian.

 

Professori Kevin MacDonaldin johtama Occidental Observer on nyt julkaissut yhden Marco de Witin artikkelin U$Sraelin älyllisestä isästä ja mastermindista, Milton Friedmanista!

 

Artikkelissa paljastetaan kuinka juutalainen Friedman esitti olevan vapauden puolesta taisteleva libertaari, vaikka todellisuudessa auttoi mentoriaan, USA:n keskuspankin johtajaa Arthur Burnsia pönkittämään romahdusaltista pankkikartellia luomalla ensin paperidollarin ja sitten sitä tukevan petrodollarijärjestelmän. Eli käytännössä Friedman auttoi luomaan nykyisen globalistisen kartellitalouden!

 

Miksikö? No, koska se auttaa Israelia ja on hyväksi juutalaisille!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ne harvat, jotka uskaltavat tutkia kriittisesti juutalaisten toimintaa ovat kuitenkin niin tietämättömiä taloustieteestä ja varsinkin rahateoriasta, etteivät tajua koko kuviota. Tämä sama ongelma on pelkästään aatehistoriaan keskittyvän professori Kevin MacDonaldin kanssa. Niinpä hän poisti artikkelista koko U$Sraelia koskevan osan ja itse asiassa koko U$rael-sanan!

 

Eipä silti. Marco antoi professori MacDonaldille täysin vapaat kädet julkaista pitkä artikkeli millä tavalla tahansa lyhennettynä. Sääli vaan, että lyhennykset ja leikkaukset hieman sotkevat artikkelin perusjuonta. Tässä videon ensimmäisessä osassa Marco kertoo lisää, joskin englanniksi. Luultavasti huomenna tulee suomenkielinen versio.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Tässä Marcon alkuperäinen leikkaamaton/sensuroimaton artikkeli.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Laittomat Uutiset: Äärijuutalaiset ja sensuroitu U$rael

  1. Erittäin hyvä että Kevin MacDonaldin OO:n idea on vakuuttavuus ja argumentaatiot, sekä hörhähtävyyksien välttely. Enemmän sellaista niin porukka kuuntelee.

    Räväkkä propagointi on eri asia ja sillä on eri funktio, syynä se, miten ihmisten mielet toimivat.

  2. Ansiokas artikkeli oli näköjään saanut ylistystä ja mielestäni ansaitusti. Harva osaa laatia artikkelin tuolla tavalla ja vieläpä vieraalla kielellä.

  3. Jeesuskin oli ihmiselämänsä aikana juutalainen ja hänen opetuslapsensa olivat juutalaisia. Ilman heitä ei olisi uutta testamenttia ja kristittyjä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*