Free speech 22 tammikuun, 2021

 

 

 

CNN:n mukaan Trumpin kannattajat ovat radikaaleja kultisteja jotka tarvitsevat terapiaa. Tästä radikaalista kulttimaisesta käytöksestä kertoo mm. se kun monet Trumpin kannattajat sanovat videolla ”Haluan maani takaisin.”.
CNN:n kommentaattorit kertoo kuinka Trumpin kannattajien ”de-radikalisaatio” voidaan aloittaa Trumpin kannattajien perheiden ja ystävien kautta, sekä kuinka näin Trumpin kannattajat voidaan ”eheyttää” ”radikaalista kultistaan”.
Tarkoitus ei ole kuitenkaan niinkään alkaa ”eheyttämään” mustamaalaamalla heidät hirveiksi, pahoiksi, mielisairaiksi ihmisiksi ja näin perustella uudelleenkoulutusleirit ja muut tulevat sortotoimet heitä vastaan.
Ironista kyllä, Yhdysvallat teki käytännössä saman Saksalle yhdessä sionistien kanssa ja nyt se tehdään heille itselleen. Tilalle Yhdysvallat toi Saksaan rappiokulttuurin ja henkisen mädän. Yhä tänäkin päivänä Saksan vankiloissa on paljon historioitsijoita ja muita ”sananvapausrikollisia.”

 

Kuvassa linkki RT:n juttuun

 

 

3 thoughts on “CNN: Trumpin kannattajat pakkoterapiaan

  1. No se on ihan näiden kultistien oma vika että ovat niin TYHYMIÄ että uskovat trumppia ja hänen hännystelijöitään.

    ”Trump kutsui meidän Capitolille ja nyt saan 10 vuotta vankilaa”. Se on vähän niinku VOI-VOI…

Comments are closed.