3 thoughts on “Päivän video: Koronapoliisi

  1. Vahingon ilo iski kun ulkomaalaiset kyykyttävät valkoisia brittejä. Britit ovat olleet kymmeniä vuosia Suomen kansan vihollisia ja lopulta kehitysmaalaiset miehittivät ja valloittivat Iso-Britannian. Päivän paras vitsi. Sotien aikaan Iso-Britannia miehitti Suomea yhdessä Neuvostoliiton kanssa ja nykyisin korruptoi ja vakoilee Suomessa tuhoten Suomen kansaa.

  2. Iso-Britannia on taistellut kymmeniä vuosia pahuuden puolella ja oli tuhoamassa Saksan ja Suomen kansoja. Nyt he saavat maistaa omaa lääkettään. Britit ansaitsevatkin tuhoutua pahuutensa takia, kuin myös amerikkalaiset. Ei riitä sympatiaa pahuuden kansalle. Välitän vain omasta kansastani, joka on Iso-Britannian vihollinen. Saamme Iso-Britannian vielä ulos Suomea miehittämästä yhdessä amerikkalaisten ja sionistien kanssa. Pahuuden kansat ansaitsevat hävitä tältä maapallolta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*