4 thoughts on “Päivän kuva

 1. SAATANA SAATANA VEDÄ DE WITTU PÄÄHÄN, ME HALUTAAN MIEKKAREITA? EI MITÄÄN SAATANAN VITUN PILLUN SOOHVASTRIIMEJA VOI VITUN HUARA???????? SULLA PN VITUN HUARA DIAPETES HUARA VEDÄ VITTU PÄÄHÄS HUARA?

 2. Washington — kielletty kaupunki. Kansalliskaarti jää kaupunkiin, Washington suljetaan amerikkalaisilta: ulkomainen hallitsija, Corporation America, WE THE PEOPLE, on asettunut sinne. Washingtonia ei tulla enää avaamaan kansalle niin kauan kuin korporaatio USA hallitsee Amerikan kansaa.
  – TRUMP ODE TO THE CORPORATION
  – https://archive.vn/wip/oIkwb
  – KUVA: kuka seisoo Bidenin takana?

  Kiina ottaa maailman johtajuuden, mutta se ei tarkoita, että maailman pääkaupunki siirtyisi Pekingiin. Se siirtyy Washingtoniin!
  –  Velaksi eläminen ei voi jatkua ikuisesti. Lopulta lasku on maksettava. Ja se tapahtuu siten, että velallisista tulee velkojan orjia.

  Afrikka valloittaa maailman. Heimokulttuuri lopulta voittaa demokratian. Klaanit ottavat vallan.

  1) Exhibit 1: Euroopassa valta on nopeaan tahtiin siirtymässä valtioiden käsistä klaanien käsiin. Lähiö lähiöltä, kaupunki kaupungilta.

  2) Exhibit 2: USA:ssa valtapuolue alkaa metsästämään opposition jäseniä. Näinhän Afrikassa on aina toimittu ja toimitaan edelleen. Kansanmurhista tulee politiikan arkipäivää.

 3. Monirotuinen rasismi. Se että värilliset lisäsivät kannatustaan Trumpille johtui monirotuisesta rasismista.
  – Prof: Trump’s support from minorities due to ‘multiracial whiteness’

  Kuten arvata saattaa, YouTube poisti alapeukkuja Bidenin videoista. — He eivät tiedä mitä tekevät. Me tiedämme! Sitä paitsi meillä on jokaisen ala-peukuttajan puhelinnumero, osoite ja lyhin reitti tuohon osoitteeseen.
  – ouTube Deletes Portion of ‘Dislikes’ From Biden Videos, Says It’s Spam

  Microsoft: Kuinka kuolleista tehdään ChatBotteja, robotteja tuotantoelämän palvelukseen. — Eikö elämä kuulu kuolleillekin? Käyväthän he äänestämässäkin.
  – After You Die, Microsoft Wants to Resurrect You as a Chatbot
  – Microsoft files a patent to bring back dead loved ones as AI “chatbots” from their digital harvested data, having seemingly learned nothing from Black Mirror

  Auto keksitty Gambiassa!
  – Meet young Ghanaian innovator who builds paddle cars to boost tourism

  Tucker Carlson: Trump saatiin uhkailulla perumaan Assangen armahdus.
  – McConnell Allegedly Threatened President Trump If He Chose to Make Certain Pardons

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*