Marco de Wit 23 tammikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

Tohtori Edward Dutton kuvailee kuinka kristityt ovat historiallisesti houkutelleet miehiä kristityiksi lähettämällä kauniita ja nuoria kristittyjä tyttöjä käännyttämään miehiä kristityiksi. Miehet sitten ovat kääntyneet kristityiksi kauniiden ja nuorten kristittyjen tyttöjen vaikutuksesta.

 

Duttonin mukaan varhaisesta kirkosta 2/3 osaa, eli yli 63 prosenttia oli naisia, jolloin kristityt miehet olivat kysyttyä tavaraa kristittyjen naisten keskuudessa.

 

LL: Jälleen mielenkiintoinen tieto lukijalta. Tämä myös osittain selittää miksi kristinusko levisi niin räjähdysmäisesti Rooman valtakunnan aikana. Kukapa ei innostuisi, jos kaunis nuori tyttö selittää haluavansa sinut isännäkseen patriarkaalisia arvoja korostavaan perheeseen ja yhteisöön!

 

 

Ikävä kyllä tämän strategian ovat nykyään omineet muslimit!

 

Tosin onneksi vain osittain, koska musliminaiset eivät saa liikkua houkuttelemassa miehiä ja ovat lisäksi vielä kaavutettu.

 

 

Loppujen lopuksi musliminaisten pakkokaavutus taitaakin olla hyvä idea…

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Tohtori Dutton: Rooman valtakunnassa nuoret tytöt käännyttivät miehet kristityiksi

  1. Kyllä minäkin alan käymään joka sunnuntai kirkossa kun kaunis kristitty tyttö tulee käännyttämään minut ja pääsen elämään tässä patriarkaatissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*