Marco de Wit 24 tammikuun, 2021

 

Matuaallon aikana tuli selväksi, etteivät suomalaismiehet nouse sohviltaan puolustamaan naisia edes silloin, kun matut ovat heitä raiskanneet.

 

Esimerkiksi Rauma vokissa tapahtuneen äärimmäisen raan joukkoraiskauksen jälkeen ei saatu aikaiseksi kuin pieni mielenosoitus. Mistä tämä voi johtua? Kreikassa tai Venäjällä koko vokki olisi pian ollut maan tasalla.

 

 

Miksi suomalaiset miehet ovat nynnyjä?

 

Sama ongelma on myös monissa muissa valkoisissa maissa. Ei ehkä yhtä pahana kuin Suomessa, mutta kuitenkin ongelmaksi asti.

 

Nynnyyteen on varmasti monta syytä. Tässä lukijalta muutamia mahdollisia syitä:

 

 

On oikeastaan viisi syytä miksi nykyiset valkoiset miehet antavat naisten ja lasten tulla raiskatuiksi ja tapetuiksi:

 1. Kristinuskon kaatuminen
 2. Paikallisyhteisöjen tuhoutuminen
 3. Aivopesu
 4. Krooninen, vuosikymmeniä jatkunut stressi
 5. Miesten testosteronitasojen lasku

 

 

 1. Kristinuskossa naisilla ja lapsilla on ollut erittäin merkittävä asema ja tämän takia kristityssä yhteisössä voi nopeasti alkaa tapahtumaan kun joku menee vahingoittamaan varsinkin kristittyjä naisia ja lapsia.

 

2. Paikallisyhteisöjen tuhouduttua eri geenipohjat ja geenit ovat sekoittuneet toisiinsa, sekä kukaan ei tunne toisiaan, vaan kaikki on pelkkää harmaata massaa, joka vain vaeltelee ympärilleen.

 

3. Ihmiset on aivopesty yksilökeskeisyyteen, ajattelemaan vain itseään ja omaa mukavuuttaan ja nautintoaan, sekä miehet on aivopesty vihaamaan naisia ja naiset on aivopesty vihaamaan miehiä. Materialismiaivopesun ja kehittyneen terveydenhuollon myötä normaali stressi on pudonnut erittäin alas.

 

4. Samalla kun aiemmin tuttu suuri stressi on poistunut, tilalle on kuitenkin tullut vuosikymmenien uupumus, masennus ja krooninen, jatkuva stressi. Ihmiset eivät enää reagoi juuri mihinkään ärsykkeeseen, vaan yrittävät vain suoriutua elämästään, eivätkä ajattele tulevaisuuttaan pidemmälle.

 

5. Miesten testosteronitasot ovat laskeneet jopa kymmeniä prosentteja. Tämän myötä miehet ovat alkaneet pelkäämään, olemaan liiankin sovinnollisia, heistä on tullut erittäin velttoja ja laiskoja, he eivät pyri enää elämässään erilaisiin asioihin ja he eivät tee kaikkeaan lisääntyäkseen, jolloin he myös kääntyisivät kristityksi ja kirkkoon vain saadakseen jälkeläisiä. Nyt miehet eivät kuitenkaan tunne vetoa tehdä mitään näistä asioista, vaan he haluavat vain olla kotona, pelata tietokonepelejä, katsoa elokuvia ja juoda kaljaa.

 

 

Kristinuskon kaatuminen ja aivopesu ovat myös johtaneet siihen, että erityisesti naiset ovat lopettaneet hyvesignaloimasta terveellä tavalla ja jopa saaneet miehet vihaamaan naisia. Tämä on ollut tuhoisaa naisten omille eduille.

 

Naisten uskonnollisuudelle, naisellisuudelle ja herkkyydelle itkeä voidaan katsoa olevan vahvat evolutiiviset syyt miksi ne ovat yleistyneet naisten keskuudessa. Evoluution valossa juuri tällaisia naisia on autettu kaikkein eniten. Nyt kun naiset ovat maskuliinisia valittajafeministejä, niin miesten halukkuus auttaa heitä on laskenut.

 

Kyse on myös lisääntymisestä, eli miehet ovat auttaneet ja puolustaneet naisia käytännössä lisääntyäkseen. Jos näyttää siltä, että on ryhmä naisia jotka vihaavat miehiä ja ei ole mitään mahdollisuutta, että naiset olisivat halukkaita jatkamaan sukua miesten kanssa ja edistämään ryhmän etuja, miksi miehet auttaisivat tällaisia naisia?

 

Naisten omien etujen mukaista onkin herättää kristinusko ja usko Jumalaan uudestaan eloon, sekä käännyttää kunnollisia, uskollisia ja rohkeita suomalaisia miehiä takaisin kristinuskoon kunnollisiksi aviomiehiksi ja isiksi, jotka heräävät puolustamaan täysillä naisia ja Jumalan lapsia vääräuskoisia ja pahuutta vastaan.

 

 

Lue lisää:

Tohtori Dutton: Rooman valtakunnassa nuoret tytöt käännyttivät miehet kristityiksi

 

 

 

 

6 thoughts on “Miksi nykymiehet antavat naisten tulla raiskatuiksi?

 1. Vuosikymmeniä jatkuva roskaruuan syöminen aiheuttaa ja pitää testosteronitason alhaalla. — Tekee miehistä naismaisia ja nynnyjä.

  Ruoskaruuan raaka-aineet on ensin hormoneilla, kemikaaleilla ja torjunta-aineilla pilattu sen jälkeen vielä teollisen ja paikan päällä tapahtuvan valmistusprosessin aikana ruokaan lisätään monenlaisia kemikaaleja. Osa pelkästään voiton maksimoimiseksi ilman mitään vaikutusta laatuun tai makuun.

 2. Pari syytä lisää:
  – naiset sanovat tulevansa toimeen, eivätkä halua miehistä pelastusta
  – pelastamisesta saattaa joutua linnaan

 3. Pelastamisesta voi joutua linnaan, mutta pelastajia ei pidetä sankareina, varsinkaan naisten toimesta, jotka ihailisivat näitä pelastajiaan, sen sijaan jopa vihaavat. Korjattavaa vikaa on sekä miehissä, että naisissa. Miesten ja naisten tuleekin tehdä sovinto ja rakentaa yhdessä parempi kristitty ja kansallismielinen Suomi.

  Kreikassa ja Venäjällä eivät matut tosiaan hypi silmille. Jos hyppivät yhtään missään. Tämä on sitä katuvoimaa.

 4. Ruotsissa tunnetusti lapsia ryöstetään paljon ja kaikki ryöstetyt ovat kantaruotsalaisia. Oli juttu jossa kysyttiin miksi he ryöstävät vain kantaruotsalaisia, vastaus oli heidän taholta ei tapahdu mitään, mutta jos he ryöstävät maahanmuuttajataustaisen, niin koko suku etsimässä ryöstäjää ja siitä ei hyvää seuraa, hyvä että henki säilyy.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*