Marco de Wit 26 tammikuun, 2021

 

Kyllä vaan viranomaiset jaksavat aina yllyttää!

 

 

Tätä nimittäin ei olisi kovin moni osannut odottaa:

 

Juutalaisia todella rankasti herjannut nykyinen SDP:n Hussein al-Taee kansanedustaja ei saanutkaan syytettä.

 

Siis siitä huolimatta, että syyttäjäkin sanoi hänen syyllistyneen kiihottamiseen juutalaisia vastaan!

 

 

No, miksei sitten tullut syytettä?

 

No, koska se olisi ollut demarille liian rankkaa!

 

Sitä paitsi al-Taee on demarinaisten suosikkimies!

 

 

 

Jos et usko, että tämä kaikki voi olla totta, niin katsoppa miten kommunistilehti asian selittää:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Toinen kansanedustaja Juha Mäenpää puhui eduskunnan puhujapöntössä yleisellä tasolla vieraslajeista, niin hänelle paukahti kiihotuksesta syyte. Kaiken kukkuraksi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen vielä painosti eduskuntaa purkamaan Mäenpään syytesuojan. Ja kun eduskunta ei tähän suostunut, niin Toiviainen haukkui koko eduskunnan!

 

Nyt Toiviainen on tietysti hiiren hiljaa.

 

Punavihreiden rikollinen raukkamaisuus on käsittämättömän röyhkeää.

 

 

Oikeuskanslerille sataa valituksia.

 

 

 

Toisaalta on tässä yksi hyvä puoli. Ehkä lammasmaiset suomalaiset heräisivät (ha ha ha) huomaamaan, että oikeusjärjestelmä on itse asiassa vääryysjärjestelmä. Viranomaiset ovat itse asiassa rikollisliiga, joka pitää pysäyttää.

 

Näin tehtiin jo Suomen itsenäistyessä, kun koko tsaristinen poliisi ja viranomaiskoneisto erotettiin ja suuri osa pistettiin vankilaan.

 

Nyt tarvitaan uusi Suomen itsenäistyminen, mutta tällä kertaa pitää globalistiset viranomaisrikolliset pistää kunnolla vastuuseen. Ei armoa!

 

 

 

5 thoughts on “Islamisti al-Taeelle ei kiihottamissyytettä. Islamismi ja suojaväri pelasti!

  1. Ei armoa vääräuskoisille ja pettureille. Varsinkaan suomalaiset raukkamaiset sohvaperunamiehet eivät tule liikuttamaan eväänsäkään. Vielä aiemmin luulin, että kyllä suomalainen vielä herää. Suomalaiset ovat pelkureita ja täysin sokeita ja alistuvia kaikille auktoriteeteille, myös omille vihollisilleen! Vihollisen amerikkalaiset ja britit miehittävät ja hallitsevat nyt suomalaisia orjiaan ja suomalaiset eivät nouse sohviltaan vastarintaan. Älä Marco luule että nykyisistä suomalaisista miehistä olisi mihinkään. Pelkkiä raukkoja ja pelkureita melkein kaikki miehet.

  2. Aikamoinen suojaväri kun voi haukkua jopa juutalaisia. Yleensä viimeistään tämä on viimeinen rasti. On ehkä vaikutusvaltainen eliitin kätyri? Miehen sukuhan on erittäin vaikutusvaltainen. Suomalaiset kuvittelevat kuitenkin, että ei ole mitään korruptiota tai vaikka olisikin niin ei saa välittää! Ei ihmekään kun Suomi ei ole vapaa ja itsenäinen maa ja Suomi on läpimätä.

  3. Suvakkimiesten ja suomalaisten miesten testosteronitasot ja degeneraatio ovat niin pohjassa, että naiset alkavat kiinnostumaan jopa islamistista ja jihadistista.

  4. Jos al-Taeen kirjoitukset ovat nyt laillisia, niin tästä eteenpäin niitä voi käyttää sitten asiantuntijalausuntoina. Eikös tämä arabitaustainen asiantuntija mm. kirjoittanut, että Suomessa olevat kurdit on käytännössä kaikki rikollisia jne…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*