Marco de Wit 27 tammikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa erikoisesta ilmiöstä:

 

Ruotsissa tunnetusti lapsia ryöstetään paljon ja kaikki ryöstetyt ovat kantaruotsalaisia.

 

Oli tutkimus, jossa kysyttiin miksi he ryöstävät vain kantaruotsalaisia. Vastaus oli ettei tapahdu mitään, jos ryöstää ruotsalaislapsen. Sen enempää poliisi kuin vanhemmat eivät tee juuri mitään.

 

Mutta, jos he ryöstävät maahanmuuttajataustaisen, niin koko suku etsimässä ryöstäjää ja siitä ei hyvää seuraa. Jos sukulaiset saavat kiinni, niin hyvä jos henki säilyy!

 

 

Lukija on täysin oikeassa. Valkoiset ja varsinkin suomalaiset ovat niin nynnyjä, etteivät tee mitään, jos naisia ja lapsia raiskataan.

 

Itse asiassa niin nynnyjä, etteivät tee mitään, vaikka OMA tytär tai lapsi raiskattaisiin tai varastettaisiin seksiorjaksi.

 

 

Hetkinen. Tekevät kyllä sentään jotain.

 

Nimittäin rikosilmoituksen!

 

 

Ja jos poliisi saa kidnappaajat vahingossa kiinni, niin nämä pääsevät enintään vuodeksi pariksi valtion täyshoitoon.

 

Pohjoismaisten lasten kidnappaaminen on win-win tilanne. Voi vain voittaa.

 

https://www.youtube.com/watch/Ym3sMoG-9AY

 

 

 

 

6 thoughts on “Miksi pedofiilit kidnappaavat vain valkoisia lapsia?

 1. On käynnissä suunnitelmallinen ja tietoinen kansanmurha jossa valkoiset ollaan nopeasti kansanmurhaamassa totaalisesti olemasta. Kansanmurhassa on mukana petturi-valkoisia vihollisen kätyreitä. Jos valkoiset eivät pidä ryhmänä vain oman ryhmänsä puolia niin huonosti käy! Suurin osa suomalais ja ruotsalaismiehistä on pelkkiä raukkoja ja pelkurimaisia sohvaperunoita joista ei ole ilmeisesti mihinkään! Pelkureiden suomalaismiesten heräämiseen ei kannata luottaa. Pitää itse pitää omien läheisten puolia kun suurin osa suomalaismiehistä on pelkkiä raukkoja ja vain tiellä. Naisistakin näyttää olevan enemmän apua kuin nykymiehistä ja se on todella huono tilanne!

  1. Monet valkoiset miehet, jotka itseään esittävät maahanmuuttokriittisenä tai kansallismielisenä, ottavat puolison Thaimaasta ilman, että edes ymmärtävät että nainen on vain miehen rahoja vailla. Nämä tuontivaimonsa ottavat miehet ovat yleensä reppanoita.

  2. Puolustautumisessa palaammekin jo alkujuurille: miksi fyysisiä rajoja noudattavat valtiot ja valtakunnat ovat alun perin syntyneet?

   Ainoa ratkaisu näihin siirtolaisongelmiin on palaaminen takaisin valtiojärjestelmään. Se ei tarkoita, etteikö muitakin vaihtoehtoja olisi vaan kyse on ihmisen käsityskyvyn, älykkyyden, rajoista.

   Poliittista syistä ja kasvojen menettämisen pelosta johtuen paluulle passijärjestelmään tarvitaan tekosyy: korona.
   – käyttöön otetaan korona-passit. Passin esittämistä voidaan vaatia aivan lähiökohtaisesti. Onhan meillä korona. Lähiöön tulee ja sinne menee vain sellainen, jonka passi oikeuttaa siihen.

 2. Ruotsissa matu raiskasi ruotsalaistytön kauppakeskuksen vessassa. Mitä teki ruotsalais-isä? No tietenkin otti joka reiästä spermaa vuotavan raiskatun ruotsalais-isä kiltisti vastaan ja vei kotiin, eikä tehnyt tai edes yrittänyt tehdä matulle jotain todella negatiivista! Yritä raiskata joku kreikkalais tai venäläistyttö niin huonosti käy! Lähtee vokit melko nopeasti Kreikassa ja Venäjällä sen jälkeen.

 3. Naisten ja lasten turvallisuus ensin! Vaikka suurin osa suomalaismiehistä on pelkkiä raukkamaisia ja heikkoja pelkureita, niin oikeiden miesten pitää herätä ryhmänä ajattelemaan ja edistämään valkoisten suomalaisten etuja! Osa naisista tajuaa vielä lopettaa heikkojen miesten suosiminen ja kiinnostuvat vain oikeista ja rohkeista miehistä! Mitä nainen tekee jollain heikolla, epävarmalla ja pelkurimiehellä?

  1. Mitä nainen tekee jollain heikolla, epävarmalla ja pelkurimiehellä? Rahaa tietysti, elatusapumaksut tulee naisen tilille, tai luottotiedot menee ”mieheltä” sama tilanne, jos syyllistyt vähänkin vakavampaan rikokseen, joudut maksamaan raiskarille korvauksia, jos et maksa menee luottotiedot ja sinusta tulee öööö luokan kansalainen, valintahan on tietysti vapaa, sitten kun sinulla ei ole kauheasti menetettävää, voit tehdä mitä huvittaa, mutta muista että olet poliisin ym. suurennuslasin alla, silloin olet vasta vakavasti ottettava uhka. Vai oletko?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*