Marco de Wit 29 tammikuun, 2021

 

Milloin ihmisten silmät avautuvat?

 

Vai onko tässä kyse siitä, että halutaankin vanhusten kuolevan. Sukulaiset saavat nopeammin perinnön ja valtio säästää hoito- ja eläkekuluissa. Tässähän kaikki voittaa!

 

Paitsi tapettu vanhus.

 

 

 

 

 

Mielenkiintoista on, että viranomaiset kyllä myöntävät koronapiikin olevan vaarallinen heikkokuntoisille. Tästä huolimatta vanhuksia piiketetään ja jos ne kuolevat, niin syy ei tietysti voi olla koronapiikki. Eiväthän viranomaiset ja lääkärit voi olla väärässä.

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Massamurha: Koronapiikki tappaa vanhuksia kiihtyvään tahtiin

 1. Saattohoidossa oleviahan valmistellaan varmaan kuolemaan. Miksi ihmeessä heille edes teoriassa pitäisi antaa jotain erikoismyrkkyjä?

 2. Koronapiikkien aiheuttamat kuolemat pitää siis virallisesti kirjata muiksi kuolemiksi kun taas koronakuolemissa riittää että kuolleella oli todettu tartunta.

 3. Koronapiikki on tämän hallituksen ratkaisu sote-ongelmaan. Käsistä karanneet sote-kustannukset ja niiden hallinta ei ole poliittisesti mahdollista; onko sitten lääketieteellisesti?

  Kustannusten karsimiseen on kaksi vaihtoehtoa:
  1) Vähennetään henkilöstöä, jonka seurauksena osa siitä siirtyy yksityiselle sektorille.
  2) Vähennetään potilaita mutta säilytetään henkilöstö ja uskolliset äänestäjät ja vieläkin uskollisemmat äänestysavustajat, jotka kiertävät hoitolaitoksissa keräämässä vanhusten ja muiden maailmasta tietämättömien äänet puolueelle.

  Koronan varjolla on tällä hallituskaudella toteutettu tuo vaihtoehto kaksi.
  – Pidetään hoitohenkilöstö töissä hyvällä palkalla ja tällä tavalla estetään heitä hakeutumasta töihin yksityiselle puolelle.
  – Todisteena tästä ovat sairaaloiden tyhjät osastot (koska kaikki odottavat korona-potilaiden ryntäystä).

  Valittu ratkaisumalli
  – sekä supistaa terveydenhuoltosektoria estämällä henkilökuntaa harjoittamasta ammattiaan (maksua vastaan tietenkin) yksityisellä sektorilla
  – että lykkää sote-ratkaisun talousromahduksen yhteydessä tapahtuvaksi
  – että tekee järjestelmästä osan poliittista tyrannihallintoa, jonka tehtävä on keksiä aina uusia kansan hallinta keinoja, joista saa parhaan rahan valtiolta. Tällä hetkellä helpoin rahoitus tulee piikkirahasta, jonka valtio maksaa jokaisesta myrkkypistoksesta, joka onnistutaan antamaan kansalle.

  Vanhukset ovat järjestelmälle helppo uhri, niistä aloitetaan. Näin saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla:
  1) Eläkeläisten ja pitkäaikaissairaiden, näiden “valtion loisien”, määrä vähenee ja
  2) piikkirahalla pelastetaan järjestelmä välittömältä romahdukselta sekä vielä
  3) kolmas etu: korona-pelottelu pitää potilaat kalliine vaivoineen edelleen poissa sairaaloista.

  Kriisit pitävät poliitikon leivässä. Hallitus vaihtuu, jos se ei pysty jatkuvasti pitämään yllä jotain kriisiä; viime kädessä jotain sotaa jonkin uhkan torjumiseksi. Tästä kirjoitti Kreikkalainen runoilija Konstantinos Kavafis vuonna 1898 runossaan
  Barbaarit Tulevat Tänään

 4. Ossi Tiihonen tekee mahtavaa työtä. Miestä pitää tukea kaikin mahdollisin keinoin koska tämä koronakusetuksen paljastaminen on tällä hetkellä meidän kansallismielisten TÄRKEIN TEHTÄVÄ! Jos koronan varjolla toteutettavaa poliisivaltiokehitystä ei saada pysäytettyä me joudumme mottiin jonka sisäpuolelta emme pysty toimimaan millään tavalla.

  Ei testejä. Ei piikkejä. Ei maskeja. Ei minkäänlaisia lisärajoituksia!!!

  Levittäkää sanaa meneillä olevasta, tunnetun historian massiivisimmasta ihmiskokeesta jonka kohteena olet juuri SINÄ ja sinun lähimmäisesi!

 5. Tässä voi seurata kuinka korona on vaikuttanut kuolemiin eri ikäluokissa.
  https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/
  Suomessa harvaanasuttuna ja vielä suht. vähän ulkomaataustaisia, sekä vanhusten palvelutalot säästyivät, ei näy yli kuolleisuutta, mutta monissa maissa näkyy. Siitä ei ole lainkaan tilastoja kuinka paljon koronaan on tummaihoisilla. Suomessa ei voi muusta päätellä, kuin hesan kartassa Vuosaari, Kontula Malminkartano loistaa punaisena, jossa tunnetusti on paljon maahanmuuttajia.
  Ruotsissa jo keväällä oli lääkärilehdessä juttu, miksi tummia ihmisiä kuoli, todettiin heillä on ollut D-vitamiini taso nolla. Pääteltiin tämä pohjoinen sijainti tekee, että he eivät saa D-vitamiinia auringosta tarpeeksi koskaan kunnolla.
  Noiden karttojen perusteella, voidaan sanoa, nämä maahanmuuttajataustaiset ovat aiheuttaneet Suomen kansantaloudelle erittäin ison koronalaskun.
  Ruotsissa on alustava raportti, miksi vanhuksia kuoli niin paljon, oli yksi syy, piti saada maahantulijoita työllistettyä tilastojen kaunistamiseksi eli täysin kieli- ja ammattitaidotonta porukkaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*