Marco de Wit 29 tammikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

Nykyisin monella miehellä on hyvin vaikea pariutua avioliittoon ja perustaa perhettä, vaikka toisaalta yhä harvempi sohvaperuna-mies saa enää itseään ylös.

 

Yksi tavoista pariutua ja saada jälkeläisiä on varautua olemaan hyvä elättäjä naiselle ja lapsille, tutustua kristinuskoon ja kääntyä kristityksi mieheksi. Tosin sitten pitäisi tosissaan myös sitoutua kristinuskon oppeihin, arvoihin sekä Jumalan tahtoon. Tämä ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa, koska nämä arvot ovat sellaisia, joita perinteinen mies muutenkin kannattaa.

 

Feministit ei tietysti kiinnostu Raamattua ja Jumalaa seuraavasta kunnollisesta aviomiehestä, joka haluaa paljon lapsia. Tämä on kuitenkin vain plussaa. Nämä feministi ovat usein naisia joiden kanssa mies ei haluakaan pariutua, kun taas kunnon uskollisesta kristitystä kiinnostuvat naiset ovat erittäin kunnollisia, uskollisia ja miestään mielellään miellyttäviä naisia jotka haluavat saada paljon lapsia. He ovat oikean kristinuskon mukaisesti vaatimattomia, yksinkertaisia, kärsivällisiä, eivät himoitse rahaa ja heillä on keskimäärin korkea kyky hallita impulssejaan.

 

Kristinusko opettaa miehet rakastamaan suuresti ja jumaloimaan naisiaan, kun taas naisten odotetaan palvelevan ja alistuvan aviomiehelleen, mutta nainen tekee tämän vasta kun nainen kokee sen turvalliseksi ja mies on ansainnut naisen luottamuksen. Uskonnollinen kristitty nainen onkin ihanteellinen vaimo ja vastaavasti kristitty mies on naiselle ihanteellinen aviomies. Nainen ei kuitenkaan ala alistumaan kenelle tahansa miehelle, vaan vasta kun tämä on osoittanut kyvykkyytensä ja ansainnut naisen luottamuksen.

 

Vastineeksi miehen pitää totuttautua ajatukseen suuresta perheestä, käymään sunnuntaisin kirkossa perheensä kanssa, tekemään erittäin ahkerasti töitä ollakseen perheen ainoa elättäjä ja suojelija, sekä rukoilemaan perheen kanssa. Jos mies ei ole sohvaperuna, niin tämä kyllä onnistuu ja on yksi vaihtoehto miten miehet pääsevät vielä avioliittoon ja saavat lapsia.

 

On olemassa geneettisiä syitä miksi erittäin vannoutunut kristitty mies alkaa kiinnostamaan monia kunnollisia naisia.. Miesten ei pitäisikään juosta kaikkien naisten perässä, vaan tehdä itsensä tärkeäksi, halutuksi ja kunnolliseksi osan naisten silmissä.

 

Vanhoillis, aitokristityksi kääntyminen ei ehkä käy nykyisille suomalaisille miehille ensimmäisenä mielessä, mutta miesten kannattaa vakavasti harkita asiaa mikäli oikeasti haluavat perhettä, avioliittoa ja erittäin kunnollista ja miestään miellyttävää vaimoa.

 

 

 

 

2 thoughts on “Naisten iskemiskurssi: Tule uskovaiseksi

  1. Tämä kurssi kyllä auttaa. Kunnolliset ja rohkeat miehet uskoon ja takaisin kirkkoon tekemään paljon kauniita arjalaislapsia kunnon vaimon kanssa. Kunnon kristityt naiset eivät soijapoikia ja velttoja renttumiehiä katsele. Naiset ja lapset ensin!

  2. Suomessa nainen ei ole voinut olla herkimpämä astiana, vaan naisissa on aina arvostettu toimintakykyä eikä nainen ole voinut keskittyä passiivisena kynsien lakkaamiseen. Naiselta on vaadittu huumorintajua ja vahvuutta. Ihan skandinaavisessa mytologiassakin nainen on kuvattu henkisiesti vahvana ja itsenäisenä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*