Marco de Wit 29 tammikuun, 2021

 

Juutalainen seurakunta ja poliittinen syyttäjänlaitos alkaa varmaan tästäkin rustaamaan syytettä. Mossadin kritisoiminenhan on anti-Semitismiä!

 

Videon listaan olisi pitänyt vielä laittaa Kennedyn salamurha (vastusti Israelin ydinasetta) ja Epsteinin pedofiilirinki, jolla Mossad kiristää liikemiehiä, tiedemiehiä ja poliitikkoja.

 

 

 

 

5 thoughts on “Päivän video: Mossad

  1. Laiton Lehti oli ainoita maailmassa jotka todistivat Israelin tiedustelupalvelun järjestävän pedofiili ja satanistikiristysrinkejä kiristääkseen korkeita virkamiehiä, poliitikkoja ja tiedemiehiä olemaan uskollisia sionisteille. Nämä samat kiristysringit selittävät mm. ilmastohysteriaa, rokotteita, tekoäly ja poliisivaltioasioita, pankkien tukemista jne. Nämä ihmiset ovat harrastaneet seksiä lasten kanssa ja sionisteilla on heistä kuvamateriaalia tekemässä juuri sitä. Laiton Lehti todisti tiedustelupalvelun pedofiilikiristysringin pitkälti valtamedian omilla lähteillä ja yleisellä tiedolla.

  2. Missä on 911-iskujen kaikkien koneiden mustat laatikot?!! On myös hyvä muistaa, että perustamisensa jälkeen Israel aloitti käytännössä heti etniset puhdistukset ja verellä mässäilyn Palestiinan alueella.

    Israel hallinnoi myös maailmaan suurinta keskitysleiriä, eli Gazaa!

  3. Joskus vielä selviää ketkä suomalaiset liikemiehet, poliitikot, virkamiehet ja tiedemiehet/lääkärit ovat sekaantuneet lapsiin, satanismiin ja mahdollisesti rituaalimurhiin ja rituaalikidutuksiin.

  4. Juutalainen ”Poju” Zablodukovicz mikä lie on Mossadin agentti ja pyörittää pedofiili ja satanistirinkejä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*