Marco de Wit 31 tammikuun, 2021

 

Lukija kirjoittaa:

 

On kaksi syytä miksi ei kannata iskeä kumppania Tinderissä ja baareissa.

 

Ensimmäiseksi Tinder:

1) 80 prosenttia Tinderin naisista on kiinnostunut ainoastaan kaikkein miehekkäimmistä, komeimmista ja rikkaimmista miehistä. 80 prosenttia miehistä ei siis saa lainkaan huomiota 80 prosentilta naisista, edes hieman vaatimattomamman tasoisilta.

 

Naiset ovat evoluution aikana kehittyneet kiinnostumaan seksuaalisesti miehen terveydestä, statuksesta ja älykkyydestä, jolloin vain johtavat miehet ovat kiinnostaneet naisia. Nykyinen yhteiskunnallinen aivopesu on sekoittanut vielä naisten vaistoja, jolloin he luulevat statuksensa olevan mm. koulutuksensa takia todellisuutta korkeampi. Niinpä he haluavat ainoastaan noin 20 prosenttia miehistä, jolloin suuri osa naisista jää lopulta kokonaan ilman miestä, lapsettomiksi ja hyvin katkeriksi. Monet jopa sekoaa henkisesti kun jäävät kokonaan ilman lapsia.

 

2) Iskemiseen perustuvissa ympäristöissä ja kohtaamisissa tapaat nopean elämänhistorian ihmisiä, jotka keskimäärin pettävät enemmän, tuhlaavat enemmän, käyttävät enemmän päihteitä, ovat kärsimättömämpiä, henkisesti epävakaampia, enemmän sääntöjä rikkovia ja vähemmän yhteistyökykyisiä parisuhteissa. Eli jos nainen tai mies suostuu mm. seksiin lyhyellä harkinta-ajalla, tämä kertoo keskimäärin siitä, että henkilöllä on yleisesti heikko kyky hallita impulssejaan. Tämä voi heijastua seksin heikon harkinnan lisäksi rahan ja omaisuuden herkkään tuhlaamiseen, väkivallan käyttöön sekä lyhyeen kärsivällisyyteen ja taipumukseen olla riitaisa.

 

 

Mistä sitten miesten kannattaa etsiä hyviä ja kunnollisia naisia?

 

Kirkoista.

 

Hitaan elämänhistorian ihmisille on tyypillistä, että he esimerkiksi suostuvat seksuaalisiin suhteisiin hyvin hitaasti ja vaativat pidempää seurustelua. Hitaan elämänhistorian ihmiset ovat keskimäärin luotettavampia, uskollisempia ja tuhlaavat rahaa vähemmän ja harkitummin. He myös harrastavat seksiä pidemmällä harkinta-ajalla ja ovat henkisesti tasapainoisempia. He myös ikääntyvät henkisesti ja fyysisesti hitaammin:

 

 

Duttonin mukaan hyvät naiset löytyvät esimerkiksi kirkoista. Naiset ovat yliedustettuina kirkoissa, jolloin miehillä on vähemmän kilpailua muiden miesten kanssa. Mies voi osoittaa naisille soveliaisuutensa aviomieheksi statuksensa lisäksi tuomalla esille kuinka hyvä ja kunnollinen, sekä uskollinen kristitty mies hän on, joka voi elättää ja haluaa elättää paljon lapsia.

 

Kirkoissa käyvät naiset ovat keskimäärin enemmän hitaan elämänhistorian naisia. He ovat siis keskimäärin sovinnollisempia, uskollisempia ja noudattavat enemmän sääntöjä. Duttonin mukaan uskonnollisilla ihmisillä on usein hyvät geenit ja siten myös henkisesti tasapainoisempia. Raamatun mukaan kristittyjen naisten pitää totella miestään ja vastaavasti kristityn miehen pitää rakastaa ja palvoa naistaan.

 

 

Dutton on kuitenkin varoittanut, että myös henkisesti epätasapainoiset ihmiset kiinnostuvat uskonnoista ja erilaisista liikkeistä.

 

Duttonin mukaan nopealla iskemisellä löydät lähinnä nopean elämänhistorian ihmisiä, joilla on mm. heikompi itsehillintäkyky. Vaikka iskisit naisen kirjastossa kyse on Duttonin mukaan silti yleensä nopean elämänhistorian ihmisestä, koska henkilö toimii nopeasti vaistojensa ja impulssiensa mukaan. Hän kiinnostuu hetkellisen iskemisen seurauksena, kun taas hitaan elämänhistorian ihminen haluaa yleensä tutustua ihmiseen hitaammin ja pidemmän aikaa.

 

Niin sanottu hyvä, kunnollinen ja uskollinen nainen ei siis keskimäärin tyypillisesti suostu heti seksiin, vaan vasta pidemmän seurustelun jälkeen. Toisin sanoen hyvä nainen kirjaimellisesti pihtailee seksin kanssa ja ei mm. tuhlaile impulsiivisesti tai menetä herkästi hermojaan. Hän on sovinnollinen ja ymmärtävä. Kristinuskon seuraaminen korostaa näitä miesten ja naisten sovinnollisia piirteitä vielä entisestään.

 

Koska persoonallisuus ja älykkyys ovat pitkälti periytyviä, kunnollisen, kärsivällisen, pihtailevan, sovinnollisen ja yhteistyökykyisen naisen ominaisuudet periytyvät myös jälkeläisille. Nopealla iskemisellä isketyn naisen jälkeläiset ovat vastaavasti keskimäärin tuhlaavampia, uskottomampia, epärehellisempiä, harrastavat seksiä herkemmin sekä ovat riitaisampia ja kärsimättömämpiä.

 

Monimutkaisessa ja kehittyneessä yhteiskunnassa hitaan elämänhistorian ihmiset päätyvät keskimäärin ylempiin yhteiskuntaluokkiin ja nopean elämänhistorian ihmiset päätyvät keskimäärin alempiin yhteiskuntaluokkiin ja saavat vähemmän tai eivät saa lainkaan jälkeläisiä, koska eivät usein halua saada.

 

Tohtori Edward Dutton pohtii lisää hyvien naisten ominaisuuksia jollaiset eivät todennäköisemmin petä kumppaniaan:

 

 

Jos naiset heräisivät uudestaan kristinuskoon, kunnon uskolliset ja perhekeskeiset kristityt miehet seuraisivat jälleen kristittyjä naisia. Alkaako kristinuskon nousu jälleen naisista, jotka ennen pitkää houkuttelevat miehet kristittyjen naisten aviomiehiksi?

 

Lue lisää:

Naisten iskemiskurssi: Tule uskovaiseksi

 

 

 

6 thoughts on “Älä iske kumppania Tinderissä ja baareissa!

  1. Suomalaisten miesten on syytä olla tarkkana, että he eivät pariudu suvakkilehmän kanssa. Jätetään suvakkilehmät ja feministihirviöt matuille!

    Vain kunnon naisellinen suomalainen nainen kelpaa uusien suomalaisten lasten synnyttäjäksi!

  2. Huoh, oikein tottelevaista naista etsitään. Kaikki muu onkin uhkaavaa ja feminististä. Suomalaisessa kulttuurissa naisessa on aina arvostettu rohkeutta ja itsenäisyyttä, kun taas ählämien kulttuuriin kuuluu, että nainen on vain miestä varten. Ihan skandinaavisessa mytologiassakin nainen kuvataan henksiesti vahvana ja itsenäisenä. Tässä maassa on pitänyt ikään ja sukupuoleen katsomatta työskennellä eli myös naisenkin on pitänyt kuokkia perunat ja hiihtää, oli kohtua tai ei. Meidän ei tule opettaa tyttöjä olemaan avuttomia, heikkoja ja anteeksiantavia, vaan vahvoja ja urheita. Sellainen oli muinaispohjoismainen nainen.

  3. Kuka sanoi että hyvälle ja suojelevalle aviomiehelle alistuva nainen olisi tyhmä tai avuton? Hyvälle miehelle sopua tekevä ja miestään miellyttävä naisellinen nainen on sitä oikeaa ja kaunista naiseutta. Hyvä äiti ja vaimo ei todellakaan ole avuton tai tyhmä. Harvasta naisesta on hyväksi äidiksi ja vaimoksi ja vastaavasti harvasta miehestä on hyväksi aviomieheksi ja isäksi.

    Arvostan naisia suuresti ja pidän vaimoani kuin kukkaa kämmenellä, mutta en pitkään katselisi kun nainen alkaisi tekemään vaatimuksia ja korottamaan ääntään hyvälle ja huolehtivalle miehelle. Veltolle sohvaperunalle nainen saa minun puolesta antaakin kenkää. Miehenkin pitää olla vastaavasti hyvin kunnollinen, huolehtiva ja suojeleva mies. Suvakit saavat pitää aggressiiviset ja miehekkäät rekkalesbot.

  4. Stop laiskat ja pelkurit sohvaperunamiehet ja voimaantuneet feministiset naiset. Baareista ei koskaan löytynyt kunnon naisia. Pitää kääntyä hartaaksi kristityksi mieheksi ja alkaa käymään sunnuntaisin kirkon palveluksissa. Siellä ne kunnon vaimot ja äidit ovat.

  5. Myös isänmaallisisissa tapahtumissa on usein kunnollisia miehiä. Olen itse sieltä semmoisen löytänyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*