Marco de Wit 31 tammikuun, 2021

 

Suomen kuuluisin lastensuojeluun (siis viranomaisten harjoittamaan lasten pahoinpitelyyn) keskittynyt lakimies, Leeni Ikonen sanoo viranomaisille suorat sanat:

 

Lastensuojelun toiminta aiheuttaa liikaa kuolintapauksia. Lastensuojelun toiminta tuottaa raiskattuja, pahoinpideltyä, kiusattuja, alistettuja, nöyryytettyjä, suvustaan vieraannutettuja lapsia.

Onkohan sosiaali- ja terveysministeriössä määritelty jokin pahan tekemisen raja? Siis kuinka monta lasta saa raiskata, pahoinpidellä, alistaa, nöyryyttää ja ajaa itsetuhoon? Kuinka monta perhettä saa tuhota?

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

3 thoughts on “Leeni Ikonen: Lastensuojelu saattaa tappaa

  1. Todella harva suomalainen joka ei ole itse joutunut tekemisisiin saatanallisten sosiaaliviranomaisten kanssa ymmärtää miten valtavan suuresta bisneksestä on kyse. Lapsia ”hoitavat” YKSITYISET tahot tekevät miljoonia tyhjästä -päiväkohtaiset korvaukset ovat aivan käsittämätöntä luokkaa ja lapsia/nuoria (erityisesti valkoisia) kohdellaan kuin karjaa.

    TARKKAILKAA JA PUUTTUKAA verovarojamme ryöstävän sossumafian sikailuun! Näitä perkeleitä löytyy joka kunnasta ja kaupungista. Erityisesti yksityiset perhekodit ja ns.”ongelmanuorten” ”hoito”laitokset ovat pelkkiä rahantekokoneita joista ulos pääsevistä nuorista moni on lopullisesti menetetty.

    Tämän kaiken maksat juuri SINÄ!

  2. Satanistit nauttivat saamastaan vallasta ja ”lastensuojelu” valmistelee lapsia pedofiileille rikkomalla perheet ja vieraannuttamalla heidät turvallisesta kodista. Eliittipedofiilien saamat lapset ovat usein mm. lastensuojelun ”asiakkaita”, joita he sitten raiskaavat tai matut raiskaavat ja antavat rikkinäisille lapsille huumeita. Nämä ovat hyvin pahoja ihmisiä joilla ei usein ole omia lapsia. He haluavat usein vain hallita muiden lapsia.

  3. Näin on. Missään kohtaa netissä ei lue kirjaintakaan biologiselle vanhemmalle maksettavasta palkasta työstä , jossa palkkaus olisi lapsen edun mukainen. On vaan vaatimus, vanhemman ensisijaisesta vastuusta lapsen huollosta ja kasvatuksesta Stalinin , Hitlerin ja Suomalaisen Pedofiilin Keskitysleirissä , Tämän nimi viranomaisrikollispiireissä on ” LASTENSUOJELUA” JA ” LAPSEN EDUN MUKAISTA” ” TOIMINTAA.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*