Marco de Wit 1 helmikuun, 2021

 

 

Kautta historian naisen arvo on ollut hyvin alhainen. Muslimikulttuuri itse asiassa paransi valtavasti naisen asemaa, mutta silti jätti sen hyvin heikoksi.

 

Lukija kirjoittaa:

Kristinusko on ollut ainoa uskonto ja kulttuuri, joka on aidosti puolustanut naista. Toisin kuin monet juutalaiset ja muslimi avioliitot, kirkko oli keskiajalla hyvin tarkka siitä, että kristittyjen avioliitot olivat miesten ja naisten välisiä vapaaehtoisia, ikuisia lupauksia Jumalalle siitä, että molemmat olisivat yhdessä loppuun asti.

 

Rahvaat järjestivät yleensä avioliittoseremoniansa kirkon ovella, jotka olivat julkisimmat paikat kaupungeissa. He sopivat myötäjäismaksusta, jonka jälkeen mies asetti sormuksen morsiamensa sormeen. Tässä vaiheessa molemmat vannoivat toisilleen uskollisuuttaan Jumalan edessä. Tämän jälkeen oli luvassa jumalanpalvelus, sekä pitkäänkin jatkuneet juhlat ihmisten kanssa, joissa oli paikalla kaikki kylän väki. Juhlat saattoivat kestää useita päiviä. Avioliittoseremoniat saattoivat olla pelkästään miehen ja naisen välisiä 1600-luvulle asti ja niitä järjestettiin kahden kesken esimerkiksi metsissä.

 

Kirkko tulkitsi keskiajalla mitkä piirteet kristinuskon avioliittoseremoniassa olivat kaikkein oleellisimmat ja kirkon mukaan kaikkein tärkein asia kristittyjen avioliittoseremoniassa oli vapaaehtoinen suostumus miehen ja naisen välillä.

 

Alla upea englanninkielinen video kristinuskon avioliiton historiasta ja tärkeimmistä erityispiirteistä. Video on hyvä julkaista Laittomassa Lehdessä. Videolla kerrotaan kuinka vakava ja tärkeä asia avioliittolupaus oli aikaisemmin kristityille ja kirkolle. Kristinuskon avioliittolupaus oli miehen ja naisen vala Jumalalle itselleen siitä, että he halusivat olla ikuisesti yhdessä:

 

 

 

 

10 thoughts on “Kristinusko pelasti naiset. Kiitokseksi feministit tappoivat kirkon

 1. Hieman sama asia kuin onko syyllinen kettu joka pääsee kanatarhaan, vai henkilö joka avaa ovet ketulle. Valkoisten suvakkius naisten asemaa kohtaan meni hieman liian pitkälle kun naisille annettiin äänioikeus ja naiset päästettiin yliopistoihin. Loppu on ollut historiaa ja katastrofaalista. Perus-syy on kuitenkin liian heikot valkoiset miehet. Naisia pitää kunnioittaa suuresti, pitää heistä hyvää huolta ja suojella naisia ja lapsia, mutta naisille ei pidä alkaa nöyristelemään liikaa, sillä se on tuhon tie. Naiset ovat vain tehneet mitä naiset tekevät jos heidät päästetään valtaan sekoilemaan! Lopulta suurin ongelma on ollut heikot ja raukkamaiset miehet jotka antavat naisille siimaa ja alistuvat naisille, sekä ovat jättäneet Jumalan.

 2. Satanistit, sosialistit ja kommunistit ovat aina pyrkineet tuhoamaan kirkon ja kristinuskon. Lopulta he onnistuivatkin!

 3. Katolinen kirkko katsoo avioliiton olevan jumalallista alkuperää:
  – Minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.

 4. Avioliittolisenssin, nykyään nimellä kuulutukset, oli alun perin kuninkaan ja etenkin paikallishallinnon tapa verottaa kansaa.

  – Avioliittolisenssi
  – kuulutukset
  – Prima Noctum
  – jus primae noctis
  – First Night
  – Ensiyön oikeus.

  Keksittiin tarina, että kuninkaalla on ensiyön oikeus morsiameen, mutta siitä voi vapautua ostamalla avioliittoluvan.

  Koska kuningas omisti kansalaisensa, jokaiselle avioliitolle tarvittiin lupa hierarkiassa ylemmältä henkilöltä isästä aina kuninkaaseen asti.

  Prima Noctum oli OIKEUS tai ETUOIKEUS, joka sai alkunsa muinaisessa Aasiassa tai nykyisessä Lähi-Idässä ja tuli Eurooppaan Rooman romahduksen jälkeen, kun ihmisistä tuli maaorjia ja yksityinen omistusoikeus lakkasi. Rooman talousromahduksen jälkeen elämä kävi niin vaikeaksi, että ihmiset möivät itsensä maanomistajille.
  – The practice of Prima Noctum was perhaps indeed more of a tax / fee that emerged from such a right as a threat — pay-up or the king plays.

 5. Ajatus oli todella hyvä ja kaunis, mutta kusi hieman reisille kun miehet antoivat naisille lisää valtaa. Molemmat ovat kuitenkin tehneet erittäin pahoja virheitä. Kukaan ei pakottanut antamaan naisille lisää vapauksia ja oikeuksia. Miehet tekivät sen aivan itse.

 6. ”Muslimikulttuuri itse asiassa paransi valtavasti naisen asemaa, mutta silti jätti sen hyvin heikoksi.”

  Tämä on totta mutta, sitä ei ole tapahtunut siinä missä on ollut kristinuskoa, Eli raamatunalaisia opetuksia. Muualla kyllä.

  Kirkko on aina vastustanut kristinuskoa, paras esimerkki on katolinen kirkko. Kirkko on kuin persut, se vastustaa sitä mitä sanoo kannattavansa. Persut myöskin luulee, että kirkko edustaa kristinuskoa. Koska persut ovat ”hitaita”

  Luterilaisuus on parempi Malli kun katolilaisuus, mutta silti harhaoppikirkko. Ja aina ollut.

 7. Jos naiset olisivat miehiä parempia hallitsemaan väkivaltaa käyttäen, johtamaan valtakuntia ja imperiumeja, olisivat he vuosituhansien kuluessa tulleet suureksi enemmistöksi valtakuntien hallitsijoiden joukossa. Mutta eivät ole tulleet.

  Miksi naisten johtamat valtakunnat sortuvat?

  Onko kyse kuitenkin käänteisestä ilmiöstä? Että naiset eivät ole syy valtioiden romahtamiseen vaan jo romahdustilaan joutunut valtio jotenkin kiihottaa naisia; saa heidät hylkäämään lapsensa, lopettamaan synnyttämisen ja lopulta hylkäämään miehen perheen elättäjänä ja hakeutumaan itse valtion elätettäväksi. — Sinne mistä hunajan helpoimmalla saa.

 8. Tuskin naisen intresseissä on koskaan ollut omien lastensa hylkääminen, sillä terve nainen ei koskaan tekisi tällaista. Yksi osaongelma lienee se, että miehet ovat jostain syystä antaneet naisille liikaa valtaa ja vapauksia tai naiset ovat päässeet valtioiden ja yhteiskuntien johtoon, joka on nopeasti johtanut ongelmiin. Ongelma ei niinkään ole ”naiset”, vaan heikot miehet, jotka päästävät naiset liian vapaiksi ja johtamaan, jolloin naiset tekevät mitä naiset tekevät. En niinkään syytä kettua siitä, että joku päästää ketun kanatarhaan.

  Nykyisin erittäin suuri ongelma on myös erittäin alhainen stressitaso, joka on tuhonnut kristinuskon ja tuonut miesten ja naisten huonot puolet esille. Samoin kaupungistuminen ja Paikallisyhteisöjen tuhoutuminen on tuhonnut ihmisiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*