2 thoughts on “Pedofiilivaroitus

  1. Tämä on täysin totta. Ennen pitkää selviää ketkä virkamiehistä, poliitikoista ja tiedemiehistä/lääkäreistä on sekaantunut äärisionistien pedofiilirinkeihin, rituaalimurhiin ja mahdollisesti rituaalikidutuksiin. Nämä sairaat ihmiset joutuvat vielä ankaraan vastuuseen. Jotkut heistä ovat sekaantuneet omaan kummityttöönsäkin, kuten Sauli Niinistö. Poliisi tekee kaikkensa suojellakseen vallitsevaa eliittiä ja heidän käskyjään. Älä koskaan luota poliisiin! He ovat meidän ja kansamme vihollisia ja kansan pettureita, kansansa murhaajia!

  2. Siinä lukee Sensuroimaton Totuus.

    Heräämistä on viimeaikoina tapahtunut mutta edelleen tilanteen vakavuuden ymmärtää liian harva Suomalainen.

    Siis jakakaa tietoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*