4 thoughts on “Liittyikö Itävallan poliisi koronarealisteihin?

  1. Upea video. Suomessa viranomaiset ovat niin sikamaisia etteivät koskaan antaisi kansalaisten olla vapaita ja antaa heidän päättää miten elävät. Suomi on helvetillinen maa elää ja varsinkin suomalaisten virkamiesten kanssa. Hyvin pitkälti tämä johtuu suomalaisten omista orjageeneistä.

  2. Mitä voimme tehdä vihamielisille pettureille ja muille eliittipsykopaateille jotka esiintyvät mm. raiskaamassa lapsia Mossadin äärisionistien kiristysvideoilla? Vielä paljastuu ketkä poliitikot, virkamiehet, tiedemiehet ja lääkärit ovat raiskanneet lapsia, rituaalimurhanneet ja rituaalikiduttaneet. Mutta voit olla varma että he eivät tule koskaan sitä itse paljastamaan, vaan käyvät sinun ja lastesi kimppuun ja haluavat sinulle pahaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*