4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tämä surkea julkaisu on muuttunut löhinnä huonoksi vitsiksi
  Mitään poliittista ulottuvuutta ei enää haeta. Mitään vakavasti otettavaa agendaa ei ole. On vain viha eri ihmisryhmiä kohtaan ja aito natsimyönteisyys ja tietenkin salaliittoteorioiden pohtiminen.
  Tälläisenään tämä palvelee muutaman sadan luuserin tiedontarvetta ja antaa meille muille säälinsekaiset naurut silloin tällöin.

  1. https://thumbs.dreamstime.com/z/hopeless-drug-addict-going-addiction-crisis-portrait-young-adult-person-substance-dependence-long-term-93931264.jpg
   🤡
   https://thumbs.dreamstime.com/z/drug-addict-was-arrested-use-table-suffering-addiction-dark-black-background-118614245.jpg
   🤡
   https://thumbs.dreamstime.com/z/drug-addiction-hooked-drugs-19486091.jpg
   🤡
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0e/Hook_poster_transparent.png
   ☘️
   https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/irti-saatananpalvonnasta/
   ☘️
   03.06.2017 ”Saatananpalvonta, okkultismi ja huumeet nostavat varmasti monen kristityn ihokarvat pystyyn. Erityisesti ensimmäisestä monelle saattaa tulla mieleen vahvoja mielikuvia ja ajatuksia siitä, että kuka sitten ikinä tunnustautuu sellaiseksi on menetetty tapaus. Jumalalle on kuitenkin kaikki mahdollista, ja vaikka olisimme kuinka syvällä pimeydessä, ei ole paikkaa tässä maailmassa, minne Jumalan valo ei yltäisi.”

 2. Aijai! Taisi viesti osua arkaan paikkaan kun sitä ei julkaistu. Hyvästi idiootit. Buha ha ha haa he heeeeee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*