Marco de Wit 3 helmikuun, 2021

 

 

No nyt Facebook on alkanut sensuroida suvakkeja.

 

Yle kertoo, että tulilinjalla ovat nyt feministit ja heidän ”Pink Room”:

 

Facebook linjasi, että ruotsinkielen miestä ( ja ihmistä) tarkoittava man-sana ei saa enää esiintyä negatiivisessa yhteydessä. Ryhmään on lisätty avainsanavaroitus-toiminto, joka ilmoittaa ylläpidolle muun muassa sanojen mies tai viha käyttämisestä ja johtaa julkaisun tarkastamiseen.

 

Myös tutkijat ovat helisemässä, koska ovat käyttäneet sanaa salaliittoteoria.

Monimediaiseen uusoikeiston liikehdintään perehtynyt tutkijatohtori Niko Johannes Pyrhönen ei pidä Pink Roomin tapausta poikkeuksellisena.

Pyrhönen viittaa hiljattaiseen suomalaiseen tapaukseen, jossa Facebook poisti sovittelujournalistien ryhmän ja hävitti samalla kuuden ylläpitäjän profiilit. Syyksi sovittelujournalistien “bänniin” epäiltiin ilmoitusta lukupiiristä, jossa oli määrä käsitellä salaliittoteorioita. Sittemmin ryhmä palautettiin.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Sosialistejakin sensuroidaan.

 

 

Tämäkin on vasta alkua. Seuraavaksi joutuu sensuroiduksi, jos ei tarpeeksi käytä tiettyjä sanoja, kuten antirasismi, moniarvoisuus, kehopositiivinen, jne.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Facebook sensuroi nyt suvakkeja

  1. Jos olet vähänkään ”fasisti”, sinut eliminoidaan! Ei tarvitse kuin katsoa joidenkin juutalaisten johtamasta kommunistisessa Neuvostoliitosta mihin olemme nyt menossa. Tiedämme mihin tämä johtaa.

  2. Mauri on tehtävänsä tehnyt, Mauri saa mennä.
    -”Mauri on tehnyt tehtävänsä, mauri saa mennä” on sanonta, joka on yhteiseurooppalaista fraasiperintöä. Sanonta viittaa kiittämättömyyteen, jota auttaja saa osakseen autetulta.

  3. Naton liittouman terroristijärjestö PKK:n kurditerroristit julistivat Helsingissä useaan kertaan: Fasistit Turkista Helsinkiin helvettiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*