8 thoughts on “Päivän video: Koronarokotettu tyttö

  1. "kolmannes kuoli viikossa COVID-rokotteet saatuaan. Ne jotka kieltäytyivät, ovat pysyneet terveinä" sanoo:
  2. Satanistit joutuvat vielä erittäin ankaraan vastuuseen ja henkiinjääneet tulevat muistamaan heidät. Voit olla varma ettei heitä unohdeta. Nyt satanisteja vielä naurattaa.

  3. Pankkiirit ja heidän ostamansa hallinnot tulevat joutumaan vielä erittäin koville tuomioille. Voit olla varma, että lapsiin sekaantuneista ja pedofiilikiristysrinkien videoilla esiintyvistä virkamiehistä, poliitikoista, tiedemiehistä ja lääkäreistä ei tule olemaan mitään apua. Ainoa keino pelastaa suomalaiset on täysin laillinen kansannousu, jonka jälkeen aloitetaan kansalaisten johtamat tutkinnat. Poliisi on pelkkä poliittinen poliisi, vihollisemme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*