Marco de Wit 3 helmikuun, 2021

 

Poliisi on hajoittanut useita koronarealistien ja kansallismielisten mielenosoituksia. Ei ole auttanut, vaikka kyse on ollut pienistä ryhmistä, jotka ovat pitäneet etäisyyttä toisiinsa.

 

Nyt kuitenkin Navalnyitä tukevat ovat saaneet järjestää vastaavia mielenosoituksia.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Nyt jos koskaan kansallismielisillä oli hyvä tilaisuus järjestää solumallisia mielenosoituksia.

 

Miten kansannousu järjestetään? Soluilla!

 

 

 

 

6 thoughts on “Suomessa miekkareita saa järjestää kaikki paitsi kansallismieliset

  1. Navalnyi on sionistien rahoittama sätkynukke, vaikka Venäjällä on varmasti tyytymättömiä ihmisiä. Navalnyi kuitenkin on suuren rahan ostettu bulvaani joka ajaa vain sionistien etuja.

  2. Poliiseilla ei ole minkäänlaista kunnioitusta. He ovat pelkkiä rikollisia vihollisiamme. Älä koskaan luota poliisiin. Totteletko vihollista jolla on virkapuku päällä? Sionistit tekivät täysin samaa miehittäessään Saksan.

  3. Lapseni eivät tule kunnioittamaan poliittista poliisia, vaikka en kasvata heistä myöskään sosiopaatteja. He kuitenkin tietävät poliisien päättäneen toiminnastaan globaalin poliittisen ideologian mukaisesti ja ovat poliittisia poliiseja.

  4. Miksi Suomessa sallitaan varsinkin jotkut Naton liittouman organisoimat Navalnyin värivallankumoukset? Oli sitten Putin hyvä tai huono, niin voin luvata, että rikolliset ja sairaat amerikkalaiset tuovat todellisen henkisen mädän valloittamilleen maille. Näin he tekivät myös Suomelle ja Saksalle. Vaikka meidän ei tule päästää myöskään Venäjää Suomeen, saamme vielä ajettua vihollisemme Yhdysvallat, Iso-Britannian ja Israelin ulos Suomesta. Suomi vapautuu vielä uudestaan täysin itsenäiseksi.

  5. Ei kyse ole niinkään siitä onko suvakeilla hyvät veronmaksajien maksamat asianajajat, vaan siitä, että heidän ajama agenda edistää suuren rahan eliitin agenda jolloin se sallitaan. Tämä kaikki on seurausta siitä, että päästimme vihollisemme Yhdysvallat, Iso-Britannian ja Israelin miehittämään Suomea ja nyt Suomessa järjestetään Naton liittouman operaatioita, kuten myös globalistien sätkynuken Navalnyin tapahtumia, joita sitten pankkiirien hallitsema valtamedia hehkuttaa. Voin luvata, että mitä tahansa Putin on, lännen rahoittama Navalnyi on venäläisille miljoona kertaa pahempi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*