Marco de Wit 4 helmikuun, 2021

 

Rooman keisareista on paljon patsaita, mutta värit ovat lähteneet. Onneksi tietokoneella voidaan aika hyvin arvata miltä keisarit näyttävät.

 

Hyvin näkee, miten alkuperäinen roomalainen aatelisto oli germaanista. Augustus on hyvä esimerkki germaanista. Vähitellen maahanmuutto kuitenkin muutti kansan ja lopulta myös keisarien rodun.

 

 

 

 

Rooman keisarit ovat myös siinä mielessä hyvä tutkimuskohde, etteivät edes äärisuvakit kehtaa heidän olleen neekereitä.

 

Faaraot ja muinaisen Egyptin aatelisto on kuitenkin niin kaukaista historiaa, että heidät yritetään negrisoida. Tässä hyvä tai siis kauhea esimerkki.

 

 

 

Onneksi maailman ensimmäistä supermallia ei sentään vielä ole ehditty neekerisöidä.

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Minkä näköisiä olivat Rooman keisarit?

  1. Valkoiset ovat lähes kaikkien korkeakulttuurien ja sivilisaatioiden takana. Mahdollisesti jopa uudella mantereella. Valkoisten suurin ongelma ja sairaus on valtava avoimuus ja suvakkius. Lopulta he tuhoavat itsensä ja rotusekoittuvat, jolloin sivilisaatio romahtaa. Japanin malli toimii. Jos temppeliritareilla olisi ollut Japanin malli euroopalla voisi mennä edelleen todella upeasti. Hekin tuhoituivat koska olivat aivan liian avoimia ja suvaitsevaisia. Näetkö toistuvan kaavan? Pitää seurata Japanin mallia ja ei saa olla liian avoin, suvakki ja rotusekoittua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*