Marco de Wit 6 helmikuun, 2021

 

Laiton Lehti julkaisi eilen noitarunon.

 

Sannan noitaruno

 

Juttu herätti eräässä lukijassa monenlaisia kysymyksiä:

 

Miksi Suomessa poltettiin ja hirtettiin melko vähän noitia? Muualla Euroopassa kuolemantuomio noidille oli nähtävästi paljon yleisempää.

 

Suomessa noitamaisia ja rikollisia ihmisiä siedettiin ehkä muita maita enemmän, johtuen erittäin ankarasta ilmastosta ja metsästäjä-keräilijä-geenipohjasta.  Suomessa geneettisistä syistä noitia ja rikollisia pyrittiin ehkä pikemminkin sietämään tai pakon edessä karkottamaan, mutta noitien ja rikollisten hirttäminen ja polttaminen ei näytä olleen suomalaisille tyypillistä.

 

Kuolemantuomio oli myös Suomessa käytössä aika vähän. Joitakin suomalaisia tuomittiin kuolemaan viime sotien aikaan, mutta silloinkin vain vähän ja erittäin vakavista syistä. Muissa maissa teloitettiin tottelemattomia ja petturimaisia sotilaita hyvinkin herkästi.

 

Kautta historian suomalaiset eivät ole olleet kovin innokkaita eliminoimaan ns. huonompaa ainesta.

 

Voisiko suomalaisten haluttomuus poistaa myös noitia selittää miksi myös suomalaisissa on nykyisin yllättävän paljon noitamaisia piirteitä?

 

Jossain määrin tällaisen sietämisen strategian ymmärtää historiassa, sillä suomalaisten geenipohja oli äärimmäisen pieni ja suomalaisia oli hyvin vähän. Niinpä kai ajateltiin, että hieman noitamaisia ja rikollisiakin ihmisiä tuli sietää mahdollisimman pitkään. Suomalaiset ovat muutenkin hyvin skitsofreeninen eli naismainen kansa siinä mielessä, että suomalaiset ovat ajatelleet noitien ja rikollisten tunteita. On haluttu olla mahdollisimman ymmärtäväisiä ja ”reiluja”.

 

Suomalaiset ovat olleet hyvin korkealla impulssien hallinnassa ja erittäin alhaalla neuroottisuudessa. Suomalaiset eivät siis etelän ihmisten tavoin ”hermostu” ja tuohtuneena rankaise pahiksia kovalla kädellä. Samoista syistä suomalaiset sietävät nyt jopa lastensa ja naistensa raiskaamiset, murhat ja aivopesun.

 

Olen nykyisinkin usein törmännyt suomalaisiin, joilla on rikollisia kavereita ja tuttavia, joita olisi keskiajalla pidettyä noitina ja rikollisina. Tämä ei tunnu olevan monille suomalaisille mikään ongelma. Suomalaiset sietävät helposti myös ns. alkoholisoitunutta roskaväkeä. Minusta tämä on hyvin erikoista ja hämmästyttävää. Suomalaiset ovat kuitenkin siis olleet korkealla impulssien hallinnassa ja alhaalla neuroottisuudessa, jolloin ovat kokeneet vääryyden ja negatiivisuuden tuntemuksia heikosti. Miksi he silti sietävät roskaväkeä enemmän kuin monet muut kansat?

 

Nyt myrkylliset noidat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti ja monissa suomalaisissa on välillä noitamaisia piirteitä. Tohtori Edward Duttonin teorioiden mukaisesti roskaväki, mielisairaat, rikolliset mutantit ja noidat ovat nyt tuhoamassa suomen kansaa sisältä päin.

 

Usein noidat eivät tunnista edes olevansa noitia. He vain ajattelevat myrkyllisen noitamaisesti ja toimivat vaistomaisesti tavoilla jotka vaarantavat heidän geneettiseb ryhmänsä. Noidat ovat ikään kuin oma mielisairas ja geneettisesti erilainen heimonsa terveiden suomalaisten heimon sisällä.

 

Myrkylliset mutanttinoidat ovat levittäytyneet joka puolelle yhteiskuntaa ja varsinkin noustuaan valta-asemiin he säteilevät myrkyllistä noitamaisuutta ja vaistojaan koko yhteiskuntaan. He toimivat itsekkäästi, epärehellisesti, maanpetturimaisesti, ovat avaamassa rajoja, yrittävät vaistojensa mukaisesti hyväksikäyttää ja vahingoittaa lapsia. He yrittävät estää varsinkin naisia lisääntymästä, kannattavat abortteja ja tukevat erilaisia ehkäisymuotoja saadakseen oman geneettisen ryhmänsä lopettamaan lisääntymisensä ja tuhoamaan itsensä.

 

Myrkyllisiä mutanttinoitia ei ole vain suvakkien ja globalistien joukossa vaan esimerkiksi neokonservatiiveissa ja erilaisissa kansallismielisissä ja konservatiivisissä ryhmissä, joissa he säteilevät myrkyllistä noitamaisuutta ympärilleen.

 

Suomalaisille on kirjaimellisesti elämän ja kuoleman kysymys eri tavoin päästä noidista ja mutanteista eroon. Tämän pitää tapahtua sekessionismin avulla, eli vetäytyä kaikista noitamaisista, rikollisista ja mutanttimaisista ihmisistä ja estää heitä tulemasta yhteisöihinsä. Samalla pitää myös poistaa pahimpia tehokkaasti mm. käyttäen kuolemantuomiota erityisen noitamaisiin ja rikollisiin ihmisiin.

 

Kansallismielisten ja aitokristittyjen tulisi siis vetäytyä ja luoda omia yhteisöään hyvien ja luotettavien ihmisten kanssa, sekä tehdä suuria perheitä yhteisöjensä sisällä. Hyvät ja kaikin tavoin samankaltaiset erittäin uskonnolliset ja radikaalin kansallismieliset ihmiset lisääntyisivät ajan myötä keskenään.

 

Tohtori Edward Dutton onkin tuonut esille kuinka kuolemantuomio on sivilisaation yksi edellytys ja kuinka kuolemantuomiolla britit poistivat joka sukupolvesta muutaman prosentin kaikkein rikollisinta ja noitamaisista ainesta yhteiskunnasta. Duttonin mukaan tämä on saattanut vaikuttaa ajan myötä brittien uskonnollisuuteen, älykkyyteen ja muiden piirteiden yleistymiseen. Tuskin oli sattuma, että teollinen vallankumouskin alkoi Britanniasta, jossa oltiin kovalla kädellä poistettu huonoin aines geenistöä saastuttamasta.

 

 

 

 

3 thoughts on “Mikseivät suomalaiset polttaneet enemmän noitia?

 1. Ymmärrän toki ajatuksenkulun mutta se ilmentyy tuossa tekstissä hurjan mustavalkoisena.
  Kukaan tuntemani, enkä minäkään voisi liittyä yhteisöön missä asiat esitetään noin.
  Telottaisitte muuten tiettyjä hämmästyttäviä kykyjä omaavan veljeni, vaimoni ja tietyt tuntemani (eli,”noitia”) ja eivät ole edes kristittyjä vaikka joillekin Jeesus onkin tärkeä, muttei ainoana. Ja jos olisivat seurakuntakristittyjä, missä menee raja kuka on ja elää tarpeeksi tunnustuksellisesti/puhdasoppisesti, ettei tarvitse pelätä teloitusta? Ja kun tietää eri entiteeteistä, olennoista, valo-olennoista sun muusta, niin silloin tietoa tai entiäisiä sun muuta ei voi jakaa.
  Taitaapi pappi ja hänen Raamatun tulkintansa sitten olla ylin auktoriteetti.
  Saa nähdä miten hyvin tuleva yhteisöprojekti lähtee kasvuun. Paras kasvualusta löytyy kumminkin varmaan Pohjanmaan alueilta.
  Lykkyä vaan.

 2. Voi kiasus kun tuli vedettyä suomi viinaa…huhu toisaalta on han se isaasmaallinen teko SUOMIESIN!! Hvyaa viikonloppuja kaikille t Kaapio76

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*