Marco de Wit 7 helmikuun, 2021

 

Tohtori Edward Dutton pohtii miksi zombie-elokuvat nousseet viime aikoina valtavaan suosioon.

 

Duttonin mukaan ihmiset mahdollisesti samaistuvat zombeihin ja nykyiseen kaaottiseen maailmaan jossa mielisairaat, verenhimoiset, kuolaavat ja vihamieliset suvakit ovat elokuvien zombieita. Yritämme jollain tavalla ymmärtää maailmaa ja varautua mielisairaiden suvakkien sekopäisyyteen, jotka yrittävät kirjaimellisesti tuhota ja murhata oman geneettisen ryhmänsä.

 

Dutton käy läpi eläinmaailmasta tuttua myrkyllisten mutanttinoitien teoriaansa, jossa luonnonvalinnan käytännössä loputtua ihmisistä on tullut henkisesti ja fyysisesti yhä sairaampia. Mutanttinoidat ovat mielisairaita, rikollisia ja vihamielisiä ihmisiä jotka pettävät oman geneettisen sisäryhmänsä. He auttavat vihollista tuhoamaan oman geneettisen sisäryhmänsä, he yrittävät saada oman ryhmänsä käyttämään ehkäisyä ja lopettamaan jälkeläisten tekemisen. Mutanttinoidat yrittävät huijata naiset lykkäämään lasten tekemistä tai kertovat heille ettei heidän kannata tehdä lapsia jne. Näin mutanttinoidat saavat estettyä valtavan määrän lapsien syntymisen ja pahimmassa tapauksessa onnistuvat tuhoamaan oman geneettisen ryhmänsä.

 

Dutton kuitenkin muistuttaa, että erittäin uskonnolliset ja erittäin kansallismieliset, terveet geenit omaavat ihmiset voivat onnistua selviytymään myrkyllisten mutanttinoitien hyökkäyksestä ja massamurhasta. Jos he onnistuvat muodostamaan keskenään uusia paikallisyhteisöjä, nämä tulevat olemaan ne uudet ihmiset jotka tekevät vielä lapsia ja täyttävät kehittyneen maailman lapsillaan. Duttonin mukaan vaikka myrkylliset ja mielisairaat mutanttinoidat yrittävät murhata oman geneettisen ryhmänsä, he eivät myöskään itse halua tehdä lapsia ja näkevät elämänsä merkityksettömänä ja turhana. Lopulta myrkylliset ja mielisairaat mutanttinoidat hävittävät itsensä perimästä.

 

Aitokansallismielisten ja vanhoillis-aitokristittyjen tuleekin siis tehdä kaikkensa selviytyäkseen, perustaa erittäin kansallismielisiä ja erittäin kristittyjä, samankaltaisia luottamusyhteisöjä ja tehdä kaikkensa tehdäkseen mahdollisimman monta lasta, sillä suomalaisten selviytyminen riippuu siitä heräävätkö suomalaiset pariutumaan ja tekemään jälleen suurperheitä. Hyvin iso osa muista suomalaisista tulee uskomaan mutanttinoitia ja tulee poistamaan itsensä perimästä. Dutton muistuttaa, että kuitenkin pieni osa läntisistä ihmisistä onnistuu vastustamaan mutanttinoitien hyökkäystä ja onnistuu lisääntymään.

 

Dutton muistuttaa myös kuinka nykyinen myrkyllisten suvakkinoitien hyökkäys ja siihen vastaaminen lisääntymisellä ovat läntisille ihmisille samanlainen elämän ja kuoleman kysymys kuin esi-isillemme oli sodat ja lapsikuolleisudesta selviytyminen. Ihmiset jotka onnistuivat selviytymään niistä olivat ihmiset jotka siirsivät perimänsä eteenpäin.

 

 

 

Lue lisää:

Mikseivät suomalaiset polttaneet enemmän noitia?

 

 

5 thoughts on “Tohtori Dutton: Miksi Zombie-elokuvien suosio lisääntyy?

  1. Tulipa tuossa semmoinen hajatelma mieleen, että jospa myös nämä sairaat lapset, jotka tappavat vanhempansa ilman syytä, ovatkin osa luonnollista karsintaa?

  2. Suvakkilehmät ja feministihirviöt vihaavat silmittömästi naisellista kunnon suomalaista naista, joka vain haluaa täyttää naiselliset velvollisuutensa, eli etsiä itsellensä kunnollisen, lihaksikkaan ja rohkean miehen, jolle hän synnyttää kunnollisia vaalearotuisia suomalaisia lapsia.

    On aika ryhtyä suojelemaan naisellisia kunnon suomalaisia naisia ja heidän synnyttämiä urheilullisia ja kestäviä lapsia!

    Vastatoimena voisi toimia Puolan malli, jossa maakunta kerrallaan muuttuu lgbtq-vapaaksi. Myös ankarat aborttirajoitukset on syytä ottaa käyttöön. Toisaalta on myös syytä harkita sterilointiohjelmaa suvakeille ja matuille!

  3. Ainoat jotka ovat mielisairaita ovat tämänidioottijulkaisun ylläpitäjät, ha ne muutama sata yksinkertaista kouluja käymätöntä luuseria jotka tähän satuun uskovat
    Huom tämä sivusto on suljettu viimeistään huomenaamuna.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*