7 thoughts on “Päivän video: Poliisi on hyvä

  1. Ai, että…jos vain pääsisi samaan tilanteeseen Suomessa mukaan.. Jo niin pitkään halunnut pyyhkiä asfalttia sinisellä kuonalla

  2. Tässä on nyt niitä legendaarisia ”rehellisiä rivipolliiseja” joista monet ns. ”kansallismieliset”, erityisesti persut, jaksavat edelleen jauhaa.

    Mikä siinä on niin helvetin vaikeaa sanoa asioita suoraan? En ymmärrä, en käsitä.

  3. Näin etelämaalaiset poliisit kohtelevat pohjoismaalaisia. Mutta miksi pohjoismaalaiset poliisit matelevat heidän edessään?

  4. Marco muista hyvät mentyä poliisit, vaikka poliisit tottelevat aina käskyjä ja vainoavat sinua kunhan vaan saavat käskyn, mutta on niitä hyviä kenttäpoliiseja, mitä nyt vähän vain vainoavat sinua, mutta ei se mitään. Hyviä kenttäpoliiseja on vaikka kaikki poliisit valitaan vain äärisuvakkien ja globalistien joukosta, mutta varmasti niitä on hyviäkin poliiseja. Usko pois vain. Uskossa on hyvä elää Marco. Hyvä kenttäpoliisi ei tule vainoamaan ja vakoilemaan sinua kun esimies käskee. Kyllä se on vain uskottava. Ei hyvä kenttäpoliisi semmoista tekisi.

  5. Rikollisia poliiseja vastaan pitää käyttää laillisia, mutta kuitenkin erittäin kovia otteita. Suomessa moni maanpetturi, kansanmurhaajia ja poliittinen poliisi tullaan kansalaispidättämään ja tulevat saamaan erittäin koviakin, mutta tietysti täysin laillisia tuomioita. Emmehän me nyt lakia rikkoisi.

  6. Marco muista ne hyvät kenttäpoliisit. Hyvät kenttäpoliisit kyllä auttaa poliisivaltiossa. Ei hätää Marco.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*