Marco de Wit 10 helmikuun, 2021

 

 

Uudella videollaan tohtori Edward Dutton käsittelee mielenkiintoisena pitämäänsä zombie-elokuvaa, jossa ihmiset ovat loukussa junassa ja juna on zombieiden ympäröimänä. Ihmisillä on käytännössä vaihtoehtona luovuttaa ja antaa zombieiden muuttaa heidät zombieksi tai taistella vastaan. Lopulta yksi elokuvan henkilöistä luovuttaakin ja antaa zombieiden muuttaa hänet ja melkein kaikki muutkin zombieiksi.

 

Dutton kuvailee kuinka olemme itse samanlaisessa tilanteessa. Esi-isämme ovat tuhansia ja kymmeniä tuhansia vuosia vuotaneet verta, kärsineet, uhranneet itsensä, kärsineet taudeista ja korkeasta lapsikuolleisuudesta. Ja nyt olemme kuitenkin pisteessä, jossa osa ihmisistä vain päättää elämän olevan merkityksetöntä, luovuttaa ja poistaa itsensä perimästä.

 

Monista ihmisistä on tullut niin heikkoja, että he luovuttavat pienistäkin vastoinkäymisistä. Historiallisesti perimänsä eteenpäin siirtäneet esi-isämme eivät olisi koskaan luovuttaneet näin helposti. Luovuttajat eivät yksinkertaisesti jatkaneet perimäänsä ja saaneet jälkeläisiä.

 

 

Duttonin mukaan kahden tyyppiset ihmiset tulevat jatkamaan sukua: Erittäin uskonnolliset ja erittäin kansallismieliset, sekä erittäin tyhmät ihmiset.

 

Duttonin mukaan erittäin tyhmät ihmiset haluavat vain paljon seksiä ja haluavat yksinkertaisesti paljon lapsia ajattelematta voivatko elättää kaikkia. Dutton toteaa erittäin tyhmien valkoisten olevan seuraava zombie-skenaario.

 

Lopulta vain erittäin uskonnolliset kristityt ja erittäin kansallismieliset jäävät jäljelle jatkamaan sukua. Dutton kuvailee kuinka lopulta vain erittäin älykkäät, uskonnolliset, kansallismieliset ja terveet ihmiset jäävät jäljelle, jolloin luonto järjestää itsensä tasapainoon ja sivilisaatio alkaa hitaasti alusta.

 

 

Uskonnottomat ja myrkylliset mutanttinoidat puolestaan näkevät elämänsä merkityksettömänä ja turhana. He päättävät vain poistua perimästä sekä yrittävät selittää naisille ettei heidänkään kannata tehdä lapsia ja heidänkin kannattaa lykätä lasten tekemistä. Näin myrkyllinen noitamainen käytös leviää noidista myös terveisiin naisiin ja noitien painostuksesta yhä harvempi nainen tekee lapsia sekä pahimmassa tapauksessa sekoaa kun jääkin ilman lapsia.

 

Tuhansien vuosien jatkumon jälkeen yhä useampi nainen epäonnistuukin tehtävässään naisena myrkyllisten mutanttinoitien huijaamina ja saa hyvin vähän jälkeläisiä tai ei saa jälkeläisiä ollenkaan, jolloin tuhansien vuosien jatkumon jälkeen naiset eivät saakaan enää omia jälkeläisiä, jolloin huijattu ja aivopestyt naiset tulevat jopa hulluiksi.

 

 

Suomessakin hyvin iso osa nykyisistä miehistä on heikkoja, helposti luovuttavia ja kaljaa kittaavia sohvaperunoita, vaikka muissa länsimaissa varsinkin miehet ovat nousseet poliisivaltiota ja mielisairaita sekopäitä vastaan. Hyvin iso osa heikoista nykymiehistä ei myöskään tee kovasti töitä ja pyri hyvään avioliittoon ja halua saada mahdollisimman monta jälkeläistä kuten esi-isämme. Nykymiehistä on siis usein tullut kirjaimellisesti heikkoja luovuttajia, jotka haluavat olla vain sohvan pohjalla ilman päämäärää ja tehtävää elämässään.

 

Suuri osa nykyihmisistä on siis samanlaisia heikkoja luovuttajia kuin elokuvissa, joiden mielestä on vain helpompi antaa mielisairaiden ja kuolaavien suvakkien syödä elävältä ja maahantunkeutujien raiskata naiset ja lapset.

 

 

 

 

3 thoughts on “Tohtori Dutton: Annatko Zombien voittaa?

  1. Nehän ne ”Tampere vihaa natseja”-zombit jo koputteli sen erään vaalimökin seiniä silloin pari vuotta sitten :D: Olli Heikkilä ja Marcokin taisi jo mainita että ”zombikokemus”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*