Marco de Wit 10 helmikuun, 2021

 

Hallitus ja valtamedia on vihdoin myöntämässä, että Suomen talous on romahtamassa.

 

Ei kuitenkaan hätää. Syy on jo tiedossa.

 

 

Syyllisiä ovat tietysti rasistit, jotka ovat yrittävät estää rajojen avaamista maahanmuuttajille.

 

Talous saadaan kuitenkin kasvamaan heti, kun rajat on saatu aukaistua!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Yle: Lama tulossa. Rasistit syypäitä!

 1. Voit olla varma ketä aletaan vainoamaan yhä enemmän ja keneltä sionistit riistävät vielä lisää. Historia toistaa itseään monellakin tavalla.

 2. Pt media:

  Ylen mukaan valtiovarainministeriön tuoreesta raportti kertoi, jonka mukaan Suomen heikko talouskehitys johtuisi erityisesti liian vähäisestä maahanmuutosta.

  ”VM selittää eroa kasvuvauhdissa Ruotsiin ja Norjaan monella tekijällä, mutta erityisesti näiden maiden nettomaahanmuuton tuomalla työikäisen väestön selvällä kasvulla”

  Kun itse luin valtionvarainministeriön raporttia minulle ei tullut lainkaan sellaista käsitystä, että siinä olisi annettu ymmärtää Suomen heikon talouskehityksen johtuvan jotenkin erityisesti maahanmuuton vähyydestä.

  https://pt-media.org/2021/02/09/tekiko-yle-valeuutisen-valtiovarainmisterion-raportista/

 3. Lama onkin hyvä juttu. Ylenmääristä ja turhaa kulutusta pitääkin poistaa. Luulisi vihereidekin olevan kansallismielisiä, koska se johtaa kulutuksen vähenemiseen, eli lamaan. Tervetuloa lama, sitä olemmekin odottaneet.

 4. Maahanmuuttajanaisten työllisyysaste on Suomessa alhaisempi kuin Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Alhainen työllisyys heikentää maahanmuuttajanaisten integroitumista yhteiskuntaan ja rapauttaa samalla julkisen talouden kantokykyä.
  https://yle.fi/uutiset/3-11779781

  Totuus on että Ruotsissa on niin paljon maahanmuuttajia että se maa ei ole turvallinen ja Nordea pankin talousennusteen mukaan Ruotsissa ei ole enää osaavaa työvoimaa joten heidän talous on mennyttä. Suomen talous meni eurossa ja maahanmuutossa. Vain Suomen kokoomuksen kusettajat uskoo että tuomalla maahan massoittain koututtamattomia mamuja sillä on positiivinen vaikutus talouteen. Ruotsin kokoomus pyysi jo anteeksi mamuttamis politiikkansa joka on tuhonnut Ruotsin.
  https://www.suomenuutiset.fi/ruotsin-kokoomus-pyytaa-jo-anteeksi-maahanmuuttokriittisten-vaientamista/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*