Marco de Wit 11 helmikuun, 2021

 

Kuvassa opposition tähti, juutalainen shakkimestari Garry Kasparov ja hänen takanaan juutalaisten pomo Jacob Rothschild.

 

 

 

On sitten mitä mieltä Putinista tahansa, niin teki hän ainakin yhden hyvän työn:

 

Heitti Venäjältä useita juutalaisia oligarkkeja, jotka olivat ”yksityistäneet” kaiken valtion omaisuuden omiin taskuihinsa.

 

 

Luonnollisesti he haluavat takaisin valtaan ja ovat ostaneet Amerikan demokraattipuolueen ja suuren osan kongressia. Trumppia eivät saaneet ostettua, joten hänestä piti päästä eroon.

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Johtavatko juutalaiset Venäjän oppositiota?

 1. Navalnyi on eliittijuutalaisten, Rothchildien kätyri. Tarkoituksena on kaataa Venäjän hallinto ja ottaa valta euroopan eliittijuutalaisille. Samalla on paljastunut kuinka kaikki euroopan hallinnot ovat Rothchildien hallitsemia, myös Suomen hallinto ja presidentti, jotka ovat täysillä kaatamassa Venäjän hallintoa.

  1. http://www.inkerinkirkko.fi/
   ❤️✝️
   http://www.nic.fi/~aahola/Todistaja/2009/6.Todistaja+2009.pdf
   ❤️✝️
   Sivu 17 ”Vuoden 1917 vallankumouksen jälkeen tilanne huononi. Lopulta, vuosina 1928-1938 Inkerin kirkot suljettiin ja useimmat seurakuntalaiset karkotettiin asuinsijoiltaan. Monia myös vangittiin ja teloitettiin.”
   ❤️✝️
   ”Kuortti tuomittiin keskitysleirille vastavallankumouksellisuudesta v. 1930. Syytöksiin kuuluivat seuraavat kohdat. 1. Rippikoulun pitäminen. 2. Laulukuoron perustaminen. 3. Kirkonverojen kokoaminen. 4. Kiihotus Neuvostotasavaltaa vastaan. 5. Ystävyys niiden seurakuntalaisten kanssa, joiden omaisia oli Suomessa. 6. Ei ilmoittanut gepeulle (GPU, Neuvostoliiton salainen poliisi / KGB) henkilöitä, jotka v. 1929 pakenivat Suomeen. Kuorttia vaadittiin myös toimimaan gepeun hyväksi, jolloin hän olisi päässyt vapaaksi. Sellaiseen hän ei tietenkään suostunut. Kuortille selvisi vuosia myöhemmin, että joku oli keksinyt hänestä valheellisia asioita, joiden perusteella hänet tuomittiin mukamas vastavallankumouksellisuudesta. Muut asiat liittyivät kristinuskoon ja mahdolliseen Suomeen muuttaneiden ihmisten tuntemiseen.Kuortti oli hoitanut myös kristinuskoon liittyvät asiat Neuvostoliiton uskoa rajoittavien säädösten mukaan”
   ❤️✝️
   Aatami Kuortti
   ❤️✝️
   http://www.rnh.is/wp-content/uploads/2012/06/A.Kuortti.jpg
   ❤️✝️
   https://archive.org/details/TapahtuiInkerissa1966
   ❤️✝️
   https://ia800103.us.archive.org/BookReader/BookReaderImages.php?zip=/4/items/TapahtuiInkerissa1966/TapahtuiInkerissa1966_jp2.zip&file=TapahtuiInkerissa1966_jp2/TapahtuiInkerissa1966_0007.jp2&id=TapahtuiInkerissa1966&scale=6&rotate=0
   ❤️✝️
   https://archive.org/details/TapahtuiInkerissa1966/mode/2up
   ❤️✝️
   https://openlibrary.org/works/OL4161303W/Veljeni_sotavangit
   ❤️✝️
   https://www.amazon.com/Aloitettava-alusta-Finnish-Aatami-Kuortti/dp/9516170048
   ❤️✝️
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Inkeri
   ❤️✝️
   ”Inkeri on saanut nimensä ruotsalaiselta prinsessa Ingegerdiltä, joka meni vuonna 1019 naimisiin Novgorodin ruhtinaan Jaroslav I Viisaan kanssa. Eymundin saagassa kerrotaan, että Ingegerd sai Jaroslavilta myötäjäislahjaksi Laatokanlinnan ja siihen liittyvät maat. Siitä lähtien aluetta on kutsuttu nimellä Inkeri (Inkerinmaa eli Ingegerdin maat).”
   ❤️✝️
   ”Inkeri oli itämerensuomalaisiin kansoihin kuuluvien vatjalaisten ja inkerikkojen kotimaa. Myös itäslaavilaista väestöä levittäytyi alueelle jo ensimmäisen vuosituhannen lopulla. Inkeri kuului Ruotsille vuonna 1617 solmitusta Stolbovan rauhasta aina suureen Pohjan sotaan (Ruotsin Inkeri). Tuolloin alueelle muutti paljon suomalaisia, joiden jälkeläiset tunnetaan inkerinsuomalaisina eli inkeriläisinä. Vastaavasti Tarton rauhan solmimisen jälkeen osa Länsi-Inkeriä liitettiin Viroon. Tämä alue tunnetaan nimellä Viron Inkeri. Nykyään sekin kuuluu Venäjään.”
   ❤️✝️
   http://www.inkerinkirkko.fi/rakennusprojektit/
   ❤️✝️
   http://www.inkerinkirkko.fi/
   ❤️✝️
   ”Murmanskiin noussut kirkko on Kuolanvuonon rannalla”
   ❤️✝️
   https://suomenhistoriaa.blogspot.com/2009_01_01_archive.html
   ❤️✝️
   ”Inkerin maantiet ovat suoria ja leveitä. Nyt Leningradin suuntaan ajoi saksalaisten moottoriajoneuvoja, ja vastaan vaelsi pakolaisia: nyytti selässä ja vauva sylissä tai äidin helmasta pitelevä lapsiparvi. Rintaman läheisyydessä siviiliväestön oli pakko jättää kotinsa ja lähteä Viroa kohti. Missä oli määränpää, sitä kukaan ei tiennyt. Kun kuolema kohtasi, jätettiin ruumis tienvarteen ja jatkettiin matkaa.”
   ❤️✝️
   ”1930-luvun vainot Neuvostoliitossa sekä pakkokollehtivisointi olivat saksalaisten tiedossa. Miehitysalueella jääneet kommunistit, nuorisoliittolaiset ja neuvostovirkailijat muodostivat partisaanijoukkoja” ”Helmikuussa 1942 Länsi-Inkerin Volossovin piirikeskuksessa perustettiin inkeriläispojista ja -miehistä osasto nimeltään Finnische Sicherungsgruppe 187. Vuoden päästä siihen kuuluivat 27., 2., 29., ja 30. Hunderschaft, joissa kussakin oli noin 170 miestä. Myöhemmässä vaiheessa nimi muutettiin Ost-Bataillon eli Itäpataljoona 664:ksi ja satakunnat komppanioiksi. Huhtikuussa 1942 Finnische Sicherungsgruppe 187 siirrettiin junalla Volossovasta vartiotehtäviin.”
   ❤️✝️
   http://www.inkerinkirkko.fi/keskuskanslia/
   ❤️✝️
   http://wiki.narc.fi/portti/index.php/Inkerinsuomalaiset_seurakunnat
   ❤️✝️
   ”Seurakuntien uskonnollinen elämä kuihtui 1930-luvulla, kun uskonnon harjoittamista ja papistoa vastaan kohdistettiin painostusta.” ”Parhaiten ovat säilyneet Hietamäen, Kelton, Pietarin Pyhän Marian, Rääpyvän, Spankkovan ja Tuutarin seurakuntien arkistot, jotka sisältävät asiakirjoja 1700-luvulta alkaen.”
   ❤️✝️
   https://www.sley.fi/yhteistyolla-kasvava-inkerin-kirkko/
   ❤️✝️
   ”valtaa on hajautettava Inkerin kirkon seitsemälle rovastikunnalle”
   🇺🇸🇷🇺
   https://yle.fi/uutiset/3-11780078
   🇺🇸🇷🇺
   ”Jäämeren alueelle keskitetään lisää tulivoimaa”

  2. "Putin Is A Killer" "Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte" sanoo:
 2. Eliittijuutalaisilta ovela hyökkäys monelta rintamalta yhtä aikaa. Eliittijuutalaiset ovat valmistelleet hyökkäystä kymmeniä vuosia ja nyt ovat maskit tippuneet ja kaikki panokset sisällä hyökkäyksessä. Enää eivät ihmiset pelkää puhua juutalaisista ja tämä on loistava asia.

  1. Olen ilokseni huomannut saman ilmiön! Vähän myöhässä tämä todellisuuteen herääminen (taas kerran) tulee mutta niinhän se on ollut kautta historian. Kyllä suomalaiset tietävät ja ymmärtävät asioita -ongelmana on se ettei suuta saada auki.

   Myös muualla on alettu osoittamaan sormella todellisia syöpäläisiä ja esimerkiksi Norjassa on hallitus käynnistänyt massiivisen ”antisemitismin” vastaisen operaation . Tämä jos joku on varma merkki että nyt ollaan oikealla asialla!

 3. Rothchildit, ”Poju” ja Israelin valtio saadaan vielä erittäin ankarille tuomioille. Lisäksi kaikki tulevat tuntemaan oikean historian kansanmurhaajista ja pedofiili-eliitistä. Selviää myös ketkä suomalaiset poliitikot, virkamiehet, tiedemiehet ja lääkärit ovat raiskanneet lapsia.

 4. Ihmiset ovat vihdoin heräämässä ja alkavat puhumaan asioista oikeilla nimillä. Kaikkia ihmisiä ei enää pelota puhua. Eliittijuutalaiset pelkäävät ja heillä on kiire koska ovat paljastuneet. Kansanmurha onkin jo lähes täydellinen euroopassa ja valkoisten aika loppuu kesken. Islamistit ja jihadistit ovat eliittijuutalaisten ikivanhoja liittolaisia ja he jälleen valloittavat Eurooppaa islamistien ja jihadistien avulla.

 5. Pahuus näkyy käärmeen jokaisessa solussa. Vain sarvet puuttuvat! Kuinkakohan monen ihmisen kiristys, uhkailu, verenvuodatus, kidutus, raiskaaminen ym.silmitön julmuus on tämän vastuulla?

 6. Vaikka Putin ei mikään aivan kiltti poika ole, voi häntä verrata kuitenkin johonkin keskiajan kuninkaaseen joka jollain tasolla kuitenkin ajattelee kansalaistensa ja maansa etuja. Eliittijuutalaisten kiinnostus ajaa muiden etuja on täysi nolla ja eliitti-ääri-juutalaiset ovat vihamielinen eliitti.

 7. Liskoihmiset ovat oikeassa siinä, että liskoja on olemassa. Jacob Rothchild ja muut vastaavat eliitti-ihmiset ovat nimittäin todella sairaita, limaisia ja iljettäviä liskoihmisiä.

 8. Sergei Lavrov löi tänään melkoiset kompromaatit pöytään: Kremlillä on ollut jo vuosia hallussaan raskaan sarjan tiedustelutietoa Suomen poliitikoista, tuomareista ja viranomaisista, nimittäin silminnäkijävideot Kongo-poliisin käymistä Maidan neuvotteluista. Nyt niillä videoilla vedetään Suomen ja EU:n viranomaisia ja poliitikkoja niskalenkillä matton.
  Eiköhän Lavrovilla ole videoiden lisäksi tassussaan myös kuulustelukertomukset ja näytösoikeudenkäyntien ratkaisut Helsingin käräjäoikeudesta… hehheh, …ken sen tietää… Popparit kannattaa kuitenkin laittaa tulille:
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007796746.html

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*