Marco de Wit 11 helmikuun, 2021

 

Nykyisin luonnossa on valtavasti valitettavaa roskaa, josta voi kuitenkin olla apua selviytymisessä. Luonnosta voi löytyä lasi ja muovipulloja, muovia, metallia, rautalankaa, sähköjohtoa, lasia jne. joita voi hätätilanteessa ja selviytymistilanteessa kerätä resursseiksi ja käyttää hyödyksi. Usein selviytyjän kannattaakin pitää silmänsä auki ja kerätä löytämiään resursseja.
Luonnosta saa myös lähes valmista narua mm. männyn juuria käyttämällä. Männyn juuria voi käyttää sellaisenaan tai kuoria uloimman kerroksen pois, jolloin saat parempaa narua, joka myös kestää pidempään. Naru alkaa kuivumaan, mutta voit liottaa keräämääsi juurta vedessä ennen käyttöä.
Voit myös valmistaa narua tai köyttä mistä tahansa materiaalista jota saat luonnosta tai muualta käsiisi.
Näillä kahdella tekniikalla esi-isämme valmistuvat elintärkeää narua ja köyttä.
Käyttämällä näitä hyvin vanhoja tekniikoita saat narua jota käyttää myös säästääksesi mukana kuljettamaasi narua, sillä et aina halua käyttää parasta naruasi esimerkiksi väliaikaisen suojan rakentamiseen ja asioihin joihin kelpaa vaatimattomampikin naru.

 

 

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*