Marco de Wit 12 helmikuun, 2021

 

Vuonna 2019 biljonääri Jeffrey Epsteinin pedofiilikuviot oli maailman suurin uutinen.

 

Kaikki kuitenkin olivat hiirenhiljaa siitä, että Epstein ja hänen madamensa Ghislaine Maxwell (Hoch) olivat juutalaisia.

 

Kaikki paitsi Laiton Lehti, joka julkaisi ainutlaatuisen aikajanana ja useita videoita, jotka todistivat Epsteinin ja Ghislainen olevan Israelin tiedustelupalvelu Mossadin agentteja. Heidän tehtävänään oli innostaa liikemiehiä, poliitikkoja ja tiedemiehiä pedofiliaan ja sitten kiristää heitä toimimaan Israelin hyväksi.

 

Laiton Lehti myös ainoana uskalsi paljastaa, että mahdollisesti suomalaistakin juutalaiseliittiä on Helsingin ja varsinkin Tampereen poliisilaitosten siunauksella sotkeutunut Epsteinin pedofiilikuvioihin. Viimeistään tämä paljastus sai polpon vannomaan, että Laiton Lehti on suljettava hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Nyt Daily Mail on saanut lisää kuvia Jeffrey Epsteininstä. Ne eivät sinänsä todista mitään ja voivat olla harmittomia, mutta on se hieman outoa, että Epstein kuljettelee pikkulapsia Disneylandiin yksityisellä suihkukoneella.

 

Kuvassa linkki Daily Mailiin

 

 

Lue lisää:

 

Kuvassa linkki juttuun

7 thoughts on “Juutalaispedofiili Jeffrey Epstein Disneylandissa

  1. Jos kysytään näin, että miksi psykopaatti pedofiili joka ei perustaa perhettä ja jolla ei ole aitoa, harmitonta hoivaviettiä lapsia kohtaan viihtyy kuitenkin hyvin paljon lasten kanssa ja usein koskettelee paljon lapsia, kuten myös pedofiili Joe Biden, joka jatkuvasti hiplailee, puristelee ja nuuskii pikkutyttöjä ja kaiken ikäisiä naisia? Ovatko ihmiset oikeasti näin tyhmiä?

  2. Melko outoa mieheltä pitää jatkuvasti sylissä ja kosketella vieraita pikkutyttöjä, vielä kun tiedetään että hän on häikäilemätön sarjapedofiili. Yleensä Epsteinillä ja Bidenilla on ollut pakkomielle pitää vieraita pikkutyttöjä lantiosta tai pitää käsiä tyttöjen rinnan päällä.

  3. Laiton Lehti ei pelkää kertoa kuinka jotkut äärijuutalaiset kiristävät pedofiilisuhteilla ajamaan Israelin ja sionistien etuja.

  4. Oksettava juutalainen pedofiili Jeffrey Epstein joka raiskasi lapsia toisen juutalaisen Ghislaine Maxwellin kanssa, joista molemmat ovat olleet Israelin tiedustelupalvelu Mossadin agentteja. Näin he ovat voineet kiristää videomateriaalilla toimimaan sionistien ja Israelin hyväksi.

    Mitä kaikkea meidän omat korruptoidut ja lahjotut virkamiehet, poliitikot, tiedemiehet ja lääkärit ovat tehneet lasten ja naisten kanssa? Kaikki selviää vielä kun kansalaiset pääsevät kunnolla tutkimaan. Poliisi pitää hajottaa totaalisesti ja estää rikosten peittely ja todistusaineiston tuhoaminen. Poliisi on koko ajan peitellyt toimintaa ja eri maissa tuhonnut eliittipedofiilien todistusaineistoa.

  5. Miksi äärijuutalaiset vahvistavat mielikuvaa juutalaisista? Törkeää antisemitismiä äärijuutalaisilta luoda stereotypioita. :)

  6. Kaksi juutalaista Israelin tiedustelupalvelun agenttia pääsi vuosia raiskaamaan lapsia, yhdessä muun eliitin kanssa ja eri maiden poliisit ovat suojelleet heitä.

  7. Ei normaali terve mies olisi jatkuvasti kuljettelemassa vieraita pikkutyttöjä ja koskettelemassa. Tässä onkin paljon enemmän järkeä kun juutalainen Jeffrey Epstein yhdessä toisen juutalaisen Ghislaine Maxwellin kanssa hyväksikäyttivät satoja ja tuhansia tyttöjä. Epsteinin ja Maxwellin himo raiskata lapsia oli loputon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*